Aylinslmci Arkadaşlar merhaba Cildim inanılmaz kuru hamileyken kullanabileceğim nemlendirici krem önerileriniz var mı ?
KaybolanYildizlar Aylinslmci Canım bu bakım ürünleri biraz hassas konu, doktoruna danış o sana önersin en iyi kremi Biz buradan şimdi sana önersek zararlı olabilir
Busraaaa35 Aylinslmci naturalive marka nemlendirici kullandım,şimdi de karnıma sürüyorum. Temiz içerikli olduğu için tercih ettim bakabilirsiniz 👍
funnymummy Aylinslmci canım ben bioderma kullanıyorum araştır istersen sende ben de hamilelikten sonra başladım paraben ve koruyucu içermediği yazıyor
Aylinslmci KaybolanYildizlar Sağol canım. açıkçası bir kadın doğum doktoruna gittim oda dermatologa git dedi :)
Aybarsmomd La Roche posay kesinlikle öneririm . Cildim çok kuru bir tek derdime derman olan krem bu .
Aylinslmci Aybarsmomd evet bu kremı herkes çok öneriyor hamılelıkte kullanılıyor mu onun ıcın bır bılgım yoktu doktora sordum dermatologa sor dedi ürün satıcısına sordum doktorunuza danışın dedi o yüzden cesaret edemedim
Nazyapiyo_ya Aylinslmci kesinlikle origıns gınzıng şiddetle tavsiye ederim kokusu yapısııı mukemmmelllllll nemlendirmesi harikaaa 2 yıldır kullanıyorum her sürmemde heycanlanıyorum 😂