Kdmrdrn96 Kızlar akşamüzeri olan testi atmıştım şimdi uyumadan tekrar bi kaset test yapayım dedim veee Sanırım hamileyim 🥰🐣🙈
Sumeyye02 Kdmrdrn96 hayırlı olsun sağlık ocağında kanda verip değerinizin kaç olduğuna bakın kademeli olarak yükseldikten sonra kese görünür
Masal53 Kdmrdrn96 yaaaaa maşALLAH o duygunun tarifi yok mutlaka yarın doktora git keseye bakılsın büyük ihtimal 5 6 haftalıksın
Kdmrdrn96 Gul616161 dualarım bekleyen isteyen herkese rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🐣🐣🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿
Kdmrdrn96 Sumeyye02 çok teşekkür ederim yarın sabah erkenden gidicem kan vermeye. Aynı gün çıkar mı sizce?
Sumeyye02 Kdmrdrn96 bazen gün içinde çıkıyor bazen ertesi güne kalabiliyor muhakak burayada yazarsınız degerinizi hayırlı olsun tekrardan
Tugce1506 Kdmrdrn96 sağlık ocakları ertesi gün çıkıyor ama özel hastaneler klinikler vs bir saate öğrenebilirsiniz🥰
Kdmrdrn96 Zmraemr acil acil olmayan kanı almıyormuş gebelik için diye duydum. Arkadaşıma öyle demiş acilden veremezsin demişler yoksa bu akşam hemen acile giderdim saatlerdir bekliyorum :( gece nasıl geççek sabah olcak
Kdmrdrn96 Sumeyye02 muhakkak haber ederim bi uyuyabilsem allahımmm nasıl bişey dileyen bekleyen herkese nasip olsun banada sağlıklı sonuçlar olsun inşallah
Aysershn44 Kdmrdrn96 midem bulanıyo kusuyorum halsizim diyin acile gebelik şüphemde var diyin yapıyolar beyaz bi yalanla
Kdmrdrn96 aybarsaybuke dualarım sizinle 🙏🏻 rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🤲🏻