Kirmizibalik1 cnsuok yaa bulanti zordur. Ben de olmadi. Aksamlari hafif oluyor gibi ama geciyor. Kabizlik vsr bende de. 4 kilo sisim dusun 🤣
nikoland cnsuok aynı durumdayız maalesef bende 8.hafta geçmeuen bulantı prilam çok zor canım inş hemen atlatırız bu günleri sonrası bi şekilde geçiyo
kbra19 cnsuok 7+3 bende öyle bulantı iğrenç birşey kusup rahatlasam diyorum bazen Ben devlete gitmiştim bana ilk 3 ay bulantı ilacı önermiyorum dedi bide özele gidiceğim bakalım o ne diyecek. Böyle hem aç hem halsiz olmuyor çok kötü geçiyor günlerim
cnsuok minnieme evet yarıyo çok şükür varya yaşadığımı hissettim sürekli açlık halsizlik sürekli istifa mahvetti beni gece yatarken ikitane içiyorsun mis biraz uyku yapıyor ama olsun çok sukur
cnsuok Bende de var kabızlık çok fena iki aylık ama çok şişlik var bide sürekli istifa mahvetti beni prilam dün kullanmaya başladım bugün yaşadığımi hissettim kahvaltı yapabildim
minnieme cnsuok ben bir tane içiyordum, zerre kesmiyor ya sabah bulantım da yok bir de benim öğleden sonra başlıyor akşama doğru, yatana kadar banyoda otursam otururum yani öyle bir bulantı. Ben de ikiye çıkarıp deneyeyim bari.
cnsuok kbra19 aynı bende senin gibiyim varya bulantı istifa aç kalsan sknti azıcık yesen bulanti hissi ne yapacağını şaşırıyor insan valla çok kötü oldum ben halsizlik herkesten tiksinti hiç bişey yiyemiyorum ac karninada uyuyamiyorsun miğde bulantı istifa oda acı su cikiyo bişey yok çok kotuu gerçekten prilam kullandım iki gündür kendime geldim yemek yiyebiliyorum bulantim kesti çok iyi oldu özel doktorum kullanabilirsin dedi zararı olsa bebeğe yazmazdi heralde
gokce66 cnsuok kendim 32 haftalık gebe olunca emekliliği gelmiş gün dolduran öğretmen gbi hissettm şimdi 😂😂
cnsuok gokce66 Maşallah canım çok şükür de valla ben ilkinde 13 haftalık düşük yaptım zorluklari çok ama Allah’ım yar ve yardımcımız olsun
Sellnnm cnsuok 3. Kutu pliam kullanıyorum 12.haftadayım doktor kontrolüyle akşam yatmadan 2adet içiyorum anca kesiyor içmeyi unuttuğum gün olmuştu berbat geçirdim kalkamadım bile doktorunuza danışııp bu şekilde kullanırsanız çok rahat edersiniz bence sabah uyandığımda bile bulantım olmuyo gece içtiğim için😇
cnsuok Sellnnm kaçıncı haftada kullanmaya basladin yan etkisi bende çok uyku uyuşukluk yaptı sende nasıl durumlar bebeğe Bir zararı olmaz diye düşünüyorum ama içim rahat değil ama yapicak bişey diğer türlü çok kötüyüm
Sellnnm Sellnnm cnsuok birde yan etki o ilaç yapmıyo hormonlarını değişiyo ya o yüzden çok normal uyuşukluk halsizlik uyku hali 😇
Sellnnm Ben 5- 6haftalıkken başladım kullanmaya bebeğe bi zararı olsa doktor vermez zaten bide bana bu dönemde herkesin midesi hassas rahatsız olduğu için kullanmakta bi sakınca yok dedi.