Rozaanne Kızlar artık kendimi taşıyamaz hale geldim😁 yorgunluk, her şeyi erteleme… Bebişe kavuşmak için gün sayıyorum çünkü artık zorlanmaya başladım 🤭 siz nasılsınız
Kara77 Rozaanne bende gün sayıyorum uygulamaya göre son 28🥺 2 hafta sonra diyorum sağlıcakla doğsa mı güneşim😊 kendimi taşıyamıyorum yatmak uyumam artık yalan oldu resmen
Ebrar_65 Rozaanne 38 nci haftada olmama rağmen çok dinç hissediyorum kendimi hem kendi evimin işleri hem misafir hemde kayın validemin işleri ben enerji doluyum çok
Nazli18 36 haftadan bildiriyorum eğilip yerden bir şeyi alıp kaldıracak halim kalmadı. Evin günlük işlerini dahi yapamıyorum. 1 hafta daha benimle kalsa da sonra sağlıkla gelse bebeğim diye yolunu gözlüyorum şu aralar 🥲
Meliyyke Nazli18 ay ben bacaklarımı iki yana kocaman açıp eğilebiliyorum anca. Makineye çamaşır atıp çıkarmak bile zulüm oldu😂 36+2 🥲
Barbekusos 37den sesleniyorum kizlar gittikçe daha da zorlaşıyor hahaha. Artik yere düşen şeyi almayı geçtim yere neyin düştüğünü göremiyorum bile:)) hepimize saglikla kavuşmak nasip olsun insallah
Flz-cner98 34+2 🤦🏻♀️ Allah affetsin bezdiimm sürekli yiyip sürekli tuvalete gitmek başka aktivitem yok resmen. Kızlar sizde sürekli büyük tuvalete gidiyor musunuz günde 4 5 kez yoksa bende mi bi sorun var
Flz-cner98 Nazendehanim ahh birde o var öyle zor yetişiyorum ki tuvalete ama iki damla bile gelmiyor bazen 🤦🏻♀️
minikerdeminannesi Ebrar_65 bebiş baş aşağı döndü mu sizin ,eğer donduyse ayakta kalmak çok zorlanıyor mu 38 de
Rozaanne Meliyyke namazda secdeye gidiyorum sanırsın kurbağa tövbe ya Rabbim 🙊 kuzulara sağlıkla kavuşuruz inşallah ❤️ bir de gece terlemeleri var bu ara ki sabah perişan oluyorum 😂