Asellmoms Selam güzel hamiş anneler 1 ayın içinde 4-5 seferdir burnum kanıyor oluk oluk normal diye biliyorum ama bu durum endişelendiriyor beni başına gelen varmı ?
aogoya Asellmoms ayyy İnanmıyorum dün gecemi anlattınız resmen iki defa uyandım bunun yüzünden oluk oluk peçete yetiştiremedim resmen Bende yarın doktora gidecektim bundan 1 ay öncede böyle 2 defa oldu sevepsizce
02leyla Asellmoms yaaa bnde 25.hftama girircem son 2 haftadır öyle burun kanamam var. Neden oluyor acaba doktora gidersem sorarım diye düşündüm özellikle burun kanaması için gitmek istemedim .
Asellmoms aogoya herkeste böyle olmuyo galiba canım anlamadım doktorunun verdiği bilgiyi benimlede paylaşır mısın acaba?
Munevverkargun Ben kızımda doğana kadar burnum kanadı istifradan kaynaklı burnumda damar catlakligi olmuştu hamileyim diye bişey yapmamışlar di doğumdan sonra kesildi
Esrahycn 30 haftalık hamileyim , daha önce 3-4 kez oldu. Ki hamilelikten önce hayatımda hiç burnum kanamamıştı. Doktorum çok normal olduğunu söyledi. Endişelenicek bir durum değil🥰
Selmaeren27 Asellmoms evt cnm masallh yerinde durmuyo ama en çok ben yattigim zaman haraketleniyor bide bugün daha fazla oynamaya başladı 😂