esmerella37 Benm goguslerim agrıyor sadece sizlerin varmı belirti ? Adet olcak gibi goguslerim agrıyor
gucluanne80 esmerella37 bat 2 dün test yaptım erken negatif çıktı ama daha erken diyorlar sadece kasıklarımda arada sızı oluyor başka bir belirtim yok bu da belirti denirse
kirpapatyasi0 esmerella37 benimde bat 1 benimde göğüsüm de sızı var sağ göğsüm de bugün bi sıktım çok az süt geldi sadece sızlama anında geliyor baktım neden oldu anlamadım kızımı temmuzda emzirmeden kestim anlamadım gebelik belirtisi mi başka birşey mi var
esmerella37 kirpapatyasi0 ayy ne istersen o olsun ınsallah adet olcak gbi agrıyo goguslerım anlıyamadım
irem01 esmerella37 bat 6 sayılıyor mu😅 kızlar bı sorum olacak normalde yumurtlama döneminde akıntıdan anlıyordum yumurtlama olduğunu. Bu ay akıntı olmadı sanki yada ben farketmedim bilmiyorum akıntı olmadan yumurtlama olan var mı aranızda?
esmerella37 irem01 olur tabiki benm hic akıntım olmaz yumurtlama zamanı neden se ama yumurtlama goruyorum
irem01 esmerella37 yaa inşallah benimde öyle olmuştur. Normalde adetim düzenlidir ama düşük yaptım geçen ay. Ondan adet düzensizliği olabilir diye emin olamiyorum yoksa yumurtlama günlerim hiç sasmazdi.
esmerella37 irem01 yumurtlamann olmustur akıntı olmamıs olablr tabiki 🥰 insallah bebislerimiz vardır yaa bbenmde 11 gun varken bas donmem ve gogus agrım oldu suan 8 gun var gogus agrım var sadece