Zynpasr65 bildiğim kadarıyla bu hastalık zaman zaman artan zaman zaman azalan bir şey. Bu sebeple azalan zamanlar için hobi , gezi vs size iyi gelecektir. Arttığı zamanlar ise ilaç yerine psikoterapiye gidin doktorlar size takıntıları nasıl aşmanız konusunda bilgiler verecektir. Bu konuda bir kaç tane kitap okudum bu hastalığı en zor zamanda aşarsanız daha iyi olacaksanız. Aklınıza bir şey geldiği anda geçici olduğunu düşünün ve bebek doğmadan terapi ile yol katedin zira daha sonra sizi daha da zorlayabilir. Doktorunuz müsade ederse bitkisel çaylar içebilirsiniz rahatlamak için. Kendinizi bir girdaba sokmayın iyi olacağınıza emin olun iyi olursunuz inşallah. Ben ilaçtan önce kesinlikle terapi size tavsiye ediyorum hem daha kesin sonuç alma şansınız daha yüksek . Bir de evet siz rahatsız olduğunuz için daha fazla hissediyor olabilirsiniz ama o haftalarda hormonlar alt üst olduğu için herkeste bir sıkıntı oluyor. Benim de sürekli bir sinir ve sebepsiz yere ağlama oluyordu bunlar normal . Siz bir terapiye başlayın inşallah düzelecektir. Rabbim şifa versin inşallah 💐