Sibel_a34 Selam kızlar benm bugün 8.günüm adetimin gecikmesinn hamile olabilrmym yoksa biraz dha beklemlmym benm adetim bi düznli bi düznsz oluyor beklemlym sizce
Hilhir28 Sibel_a34 2 gün daha bekle 10. Gün zaten kesinleşmiş olur evde test yaparsınız psikolojik olarakta etkilenebilirsiniz o yüzden de gecikiyo olabilir
Fulyatrn Test yap hamileysen çıkar. Ne kadar gecikiyo mesela en fazla mesela benim 4 gün gecikmişti test yaptım pozitif
Fulyatrn Sibel_a34 umarım hamilesindir güzel haberini bekliyoz. 🤲🏻🤗 insan aslında hisseder ya benim 4 gün gecikti ve içime doğdu hamileyim dedim
Sesi-12 Sibel_a34 inşallah vardır sağlıklıdır sende dua edermisin bana benimde günlerim bu arada ne belirtin var
guzelanne01_ Sibel_a34 bence bekleme yap canım benim geç döllenme olmasına rağmen reglım geçiktikten 4 gün sonra yaptım olmaz değilimdir diye yaptım hemde çıktı
Sibel_a34 Sesi-12 inşlh ikizde hamileyizdir rabbim kucaklarımızı boş bırakmsn aslnda sadce çok uyuyrm bşka belrtm yok senin
Sibel_a34 guzelanne01_ testi sabh alcm testi dua edin canım yapnca soncu yazcm buraya inşlh poztf çıkr 🤲🏻
Sesi-12 Sibel_a34 Amin inşallh gün içersinde halsizlik var gün içerisinde uyumuyorum ama sabahları uyanmak istemiyorum birde biraz sancım var bide bacak ağrısı
Kadriye28 Sesi-12 ve erken gebelik yaptır ben 2 hafta önce test yaptım negatif çıktı baktım adetim 4 gün gecikti agrilarim var hamileymisim