beyazgull Kızlar kızım olucak iki aydan az bir süre kaldı isimlerin hiç biri içime sinmiyor biri biraz sinse iki gün sonra ben nasıl bunu beğenmişim diyorum çok zorlanıyorum hamilelikten herhalde bugün sinirden ağladım hatta 😄 ne yapıcam böyle siz nasıl karar verdiniz ?
Sultanas beyazgull isimden ziyade anlamlarina bakın anlamini begenirseniz isim kulağınıza daha hoş gelir anlattığı şey daha çok hoşunuza gider
Merve201119 beyazgull ben Defne ismini çok beğeniyordum kızıma Defne istiyordum ama oğlum Asel ismini çok istedi çok yaygın bir isim olmasına rağmen bizim etrafımızda Asel tanıdığımız hiç yok geçen hafta doğdu Asel koyduk biz
Hilhir28 Ailenizde bulunmayan konulmamış isim tercih ederseniz anlamı güzel ve hoşunuza giden bence kesinleştirmiş olursunuz ben öyle yapmıştım 🌸
Ali-Kaanin-Annesi beyazgull canım benim kızım olsaydı elvan olacaktı ama kısmet erkek ona da Ali Kaan koyacağım Allah’ım nasip ederse 39 günümüz kaldı kavuşmamıza ❤️🤲🏻
Senametinn Mihre,Sare,Sahra,Güneş,Bade,Afra.. Soyadınızla birlikte düşünerek, anlamlarına bakarak karar verebilirsiniz🙏🏻
1aysekaplan beyazgull bende çok kararsız kalmiStim bir Kur’an kursu hocası bana Serra ismini koymami söyledi hem kurand ageciyor hem anlamı bolluk zenginlik ferahlık demekmiş o şekilde karar verdim 😅
gizemkarla beyazgull ben ilk haftadan bulmustum o isim ıcınıze sınse zaten bu dersınız demekkı hala karsınıza cıkmamıs ben ilk haftalarda bu olucak dedım ve asla bir daha degstrmedm cnku
melikenehir beyazgull ayni dert bizde de var 26+5im hala karar veremedik kizimin ismi Nehir esim uyumlu olsun diye ırmak ben de idil istiyodum ama ikisinden de vazgeçtik bir cok isim sunuyorum bir türlü karar veremiyoruz Mihriban Mihrimah Nil Neva Deniz Ayse beren Defne
Hulya2626 beyazgull benim de oğlum olacak inşallah. 23 haftalık ve hiç bir isim içime sinmiyor. Hiç aklımda bir şey yok. Zor bu isim işleri yaa . Ama kızım olsa Mihre ismi güzel bence.