beniminikuzum08 İyi akşamlar kızlar, 6 gündür beta takibi yapıyorum 19 Kasım:107 21 Kasım:399 23 Kasım:1025 Artış nasıl sağlıklı gebelik mi geçen ay kimyasal geçirdim?
Guzelanne56 beniminikuzum08 artışınız çok güzel olmuş iki kattan fazla artış olmuş kimyasal değil zaten kimyasal olsa bu kadr artış göstermez aksıne aksine düşüş saglardı
323832 beniminikuzum08 korkulcak birsey yok normal canım bende adetime 10 gun kala 7.7 idi 9 gun sonra bi daha kan verdim 987 idi benimde fazla artmisti sorun yok
Kadriye28 beniminikuzum08 3 gün sonra falan uktrosunla gözükür bence haftaya pazartesi doktora git dayanamazsan cuma baktır
Kadriye28 beniminikuzum08 benimde öyle arttı çok şükür bir sıkıntı yok hiç korkms canım sağlıklı gebesin şuan 4+5 hamileyim kesem de bugün gözüktü 🐣🥲
Kadriye28 beniminikuzum08 pazartesi git canım bence benim geçen hafta cuma 1323 bugün kesem gözüktü hem için rahatlar bende senin gibiyim korkuyordum
guzelanne01_ beniminikuzum08 bende 1 kasımda beta yaptım 399 çıktı geç döllenme olduğunu anladım 14 ünde gittim doktora keseyi gördüm ama doktor detaylı bişey demedi dün gittim normalde 8 haftalığım ama tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş 6+4 kalp atışı ve bebeği gördüm
beniminikuzum08 Kadriye28 o zaman bu cumartesiye gidiyim 4+3 olur o zamana kadar Evet özele gidiyorum
Kadriye28 beniminikuzum08 beniminikuzum08 kesin gözükür bend korktum gözükmez diye çok şükür ki gözüktü