Zeynepkavrayan Doktorlar size nasıl kesin kız kesin erkek diyor benimle alay ediyor olmalılar 🤣 hevesim kursağımda kaldı kız mı erkek mi farketmez ama ilk çocuk heyecanlıyız herkes merakla soruyor susuyoruz her muaynede cinsiyet değişiyor ama kesin demiyor hiçbiri
Sibelcnr Zeynepkavrayan detaylı ultrason da öğrendim kesin bi şekilde gördüm bile 23 haftasindaydi bekle gosterir. 😊
Biroglanannesiii Zeynepkavrayan 12 haftalık bebeğiniz var şu an zaten tam belli olmaz doktorlar da net bir şey söyleyemez 15.haftadan sonra netleşir ve kesin bir şey söylerler size
_aysenur8mikail__ Zeynepkavrayan iyi de çok ilerlemiş bir haftada değilsiniz zaten 🙄 doğuma kadar up uzun bi zaman var bende 22 haftalıkken öğrendim 🤦🏻♀️
Sumeyye02 Zeynepkavrayan aramızda bir hafta varmış benim doktorumda tahmini kız dedi bakalım 10 gün sonra tekrar gidicez korkudan küçük te olsa birşey alamıyorum ya büyük ihtimal sizin ki kızdır kız çocukları çok göstermez direnir çok kipirdar
Anneadayiozlem Daha kesin diyebilmeleri için zamanınız var bence ben de daha ilerleyen haftalarda kız olduğunu öğrenmiştim
Zeynepkavrayan Sumeyye02 ilk gittim yüzde seksen kız dedi sonra ki muayenede erkeğe benziyor dedi sonraki muaynede yüksek ihtimalle erkek dedi 🤣
NurTati Zeynepkavrayan ilk aydan beri mi soruyorsun zaten 14. Haftalarda falan tahmin etmeye başlıyo doktorlar
Fulyatrn Daha net olması için 18 haftalık olsun. Evet bazıları erken belli oluyo değişiyo kişiden kişiye