Melistkr2 Kızlar 30 haftalığım 1 aydır tekrar mide bulantılarım halsizliğim başladı midem den yana hiç rahatım yok iştahım da gitti aynı başlardaki döneme döndüm neden oldu böyle anlayamadım sizlerde durumlar nasıl şikayetleriniz neler ? 😢
birprensbirprensesannesi- Yazmama gerek yok 29haftalığım 2gündür bulantıdan duramıyorum aynı şikayetler bende de var
Melistkr2 birprensbirprensesannesi- ya bende öyleyim 3 tremestrden snra başa döndüm mide yanması bulantısı halsizlik uyku isteği iştahsızlık yorgunluk sırt ağrısı kaburga ağrısı isteksizlik hepsi var suan bende 😢 göğüslerim bile agrıyor ya
birprensbirprensesannesi- Melistkr2 dün kontrolüm vardı tahlil sonuçlarına bakalım dedi sonucu almaya bile gidemedim aşırı yorgunum bulunduğum yerde uyuyorum hiç halim yok yemek yiyemiyorum çok bulantım oluyor ve karnımda toplanmalar oluyor. Tansiyon ve şeker takibi yapıyor musunuz onlarda bu durumu etkiliyor benim tansiyonum çok düşük 7-4 tü bugün cinsiyetiniz nedir eskiler saçlanıyor ondan olur diyorlar
Melistkr2 birprensbirprensesannesi- erkek ikinci gebeliğim ilk oğlum da hiç böyle zorlanmamıştım bunda çok zorlanıyorum vallah bir ara ölçtüğüm de benim de tansiyonum düşük dü ama ondan mı bilemedim ki