esmerella37 Goguslerim agrıyor adet olacagımız zaman agrırya aynı onun gibi neden olablr ? Gebelık dusunuyorum bu arada
B-Y94 esmerella37 kuzum vücudunu takip et adetşn 3 ila 5 gün geçince test yap umarım olur Allah gönlündekini versin sana güzel Anne adayı ❣️
gucluanne80 esmerella37 ayyy benim de adetime 9 gün var görünce geldim inşallah vardır ikimizde de ♥️🤗🥰 ama benim hiç belirtim yok şu an o ayrı
esmerella37 B-Y94 ediyorum bakalım 2 gun once anıden bas donmem oldu ama yemek yememistim 1.30 a kadar o yuzdendir diye dusundum ama herzaman gec yemek yerim ben ilk defa bas donmem oldu bide 1 kere
feridmilahe Kızlar adetime 10gün kalıb. Ama midem bulanıyorum, başım hafif dönüyo, bide karnımın sol kısmında hafif ağrılar, sanki ağırlık gibi bi şey var. Bu hamiləlik ola bilirmi? Ne zaman test yapa bilirim?
esmerella37 gucluanne80 ay insallah cnmm yaaa goguslerim agrıyor 2 gun oncede 1 kere basım dondu okadar ama yemegi gec yemistim ondan diye dusundm ama blmiyorum ki insallah vardır ya
gucluanne80 esmerella37 ay amin hadi inşallah valla benim göğsümde hiç acı sızı yok normal şiş de değil bilmiyorum ya ümitlenmek de istemiyorum
Aysecan0335 Bninde göğüslerim aşırı ağrıyordu bi gün baş ağrısına dayanamadm acile gittim testler yapıldı adete 9 gün kala 9.25 beta ile öğrendm bebişimi