Driia Bizim kırkımız çıktı çok şükür. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim kendi tecrübemle. İkiz annesi olarak hamileyken hep ilgimi çekerdi böyle postlar şimdi bana da nasip oldu çok şükür böyle bir post açmak
Paramedik16 Driia sağlıkla büyütün inşallah ☺️🙏🏻 kaç haftalık ve kaçar kilo doğdular acaba bizde 22+5 iz oğluşlarla 🥰
Nzl38 Driia sağlıkla büyütün inşaallah en çok merak edilenler kaç haftalık kaç kilo doğdular küveze girdiler mi bende 31 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim 🥰
Ebruaydinn Driia öncelikle Allah bağışlasın💜karnınızı merak ediyorum çok büyüdümü 🤭 ve kaç haftalık doğum yaptınız hamilelik son zamanları tek gebeliğe göre daha fazla zorlanılıyormus sanırım doğrumu çarpıntı, tansiyon herhangi bi problem yaşadınız mı?
Driia Paramedik16 Paramedik16 teşekkür ederim sizde sağlıkla doğururun inşallah. 34+5 hafta doğdular biri 2180 diğeri 2350
Driia Nzl38 benimkiler de tek yumurta ikizleri:) Kayseri de mi yaşiyorsunuz ? 34+5 de doğdular biri 2180 diğeri 2350 10 gün küvözde durdular solunum sıkıntısı vardı küçükte. Büyük olanı o gün vereceklerdi ama biz istemedik ikisini aynı anda verin dedik. Küçük olan 5 gün solunum cihazına bağlıydı 7/24 değil ama. 5 gün sonunda tamamen kestiler önlem amaçlı tuttular. 3 gün emzirmeye çağırdılar sonrada çıktılar
Driia Elaleylaesat 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve 7 haftalıkken kalp atışına gittiğimizde ikiz dediler.
Driia Ebruaydinn evet karnım aşırı büyüktü minyon tipliyim zaten 1.53 boy 47 kiloydum karnım çok çok büyüdü 😀 27 kilo aldım. Ben hiç bir belirti yaşamadım mide bulantısı baş dönmesi tiksinme aşerme tansiyon hiç birşey. Sadece çok ağırlaştım ve zaten erken doğum da o yüzden oldu artık taşıyamıyordum son günlerim tekerlekli sandalye ile geçti yürüyemiyordum
sutlaacc Driia Allah analı babalı büyütsün 🥰 hiç kanama lekelenme yaşadınız mı? İkizlerde daha sık görülüyormuş? Beşik olarak ne aldınız?
Driia sutlaacc hayır yaşamadım. Başta doktorum uyarmıştı tek yumurta sıkıntılı olabilir kanama ve mide bulantısı çok fazla olsbilir demişti ama hiç birini yaşamadım çok şükür. Tek sıkıntılı geçen kilo ve ağırlaşmak oldu yoksa bi belirtim yoktu.
Driia sutlaacc beşik olarak da park yatak aldık 2 tane biri salonda diğeri bizim odada ve odalarına montesorri yatak yaptırdık. Şuan park yatakta beraber yatıyorlar reflü yatağı var iki tane içinde onlarda yatıyorlar. Ama 1 tane park yatak yetermiş bizim odadakini hiç kullanmıyorum sadece salonu havalandırdığımda. Salonda yatıyorum eşimle dönüşümlü odada olsalar ikimiz de dinlenemeyiz şimdi en azından biri odaya gidip uyuyabiliyor sessiz
Zeynep_Asellll Driia Allah uzun ömürler versin. Sağlıklı olsun hep minikler. 30 haftalık gebeyim. Bazen bebeğimi taşımak zor geliyor yani karnım düşecek gibi ağrıyor. Maaşallah siz 2 tane taşıdınız zor olmuyor mu? Çok merak ediyorum ben bunu. Benim Kayınvalidem de ikiz doğurmuş 39 haftalık hatta. Ona soruyorum söylemiyor. Belki ikiz doğurursun bir dahakine korkutmak istemiyorum seni dedi😅
Driia Zeynep_Asellll ikisinide yaşadım tek ve ikiz hamilelik. Tek de zorlanmadım ama ikizlerde zorlandım sonlarda çok zordu 30 haftadan sonra diyelim 30 haftaya kadar iyidi tatile gittim hergün gezmede falan ama sonra taşıyamadım yatakta sağ sola dönmek ölümdü mesela yürümek imkansızdı tekerlekli sandalye ile gittim hep son hafta. Doğuracağım gün de zaten yürüyemedim kitlendim evde o yüzden hastaneye gittim ve doktor bebekler yerlerinde iyi ama seni böyle eve gönderemem diye doğuma aldı felçli gibiydim ayaklarım bacaklarım kalkmıyordu. Bebeklerin kilosu artı benim aldığım kilolar 27 kilo artı zaten bünye küçük olmadı. Zor ama çok güzel özel bir hamilelikti hareket ettiklerinde çok değişik bişey ultrasonlar öyle artık doğurdum geçti hepsi çok şükür o zaman hiç geçmeyecek felç olacağım sandım