Gysa Merhabalar erken doğum riskim var şuan 35.haftadayım hala sancılarım gozukuyo doktorum 36 haftada keseriz ilaç kullanımını doğum olsada sorun olmaz dedi ilaçı kestikten sonra doğum ne kadar sürede başlar böyle bi durumla karşılaşan oldu mu
Nimetkayseri1438 Gysa ne kadar zamanda olur bilmiyorum falan 35+4de hastaneye yattım 3 gun acilmalarim durmayın ca artık 36 da artık doğumu suyu patlatıp başlattı . Küvez falan da görmedik elhamdülillah
Elifgoktug1 Gysa benim ilaclara rağmen 35 te dogdu durduramadik ama sorun yaşamadık zaten baştan beri sikintiliydi erken doğacagi belliydi ciğer geliştirici yapildi iki doz o kadar
Gysa Nimetkayseri1438 benim hiç açılmama bakılmadı sadece devamlı sancılarım gozukuyo 31 haftalardan beri inşallah bizde kuvez görmeyiz
Nimetkayseri1438 Gysa ilacı kestikten sonra sancılar devam ettikçe olur ama 36 haftada ilacı kesip sancılarını gelmeyip 40 haftayı bulan bile var 😃erken gelme keyifleri kaçıp gününü bekleyen bebiste var
Gysa Nimetkayseri1438 evet maalesef aynısını doktorumda demişti😄 bakalım nasip artık ne zaman gelmek isterse