Sedaa19 Kızlar 36 haftalik hamileyim bebek aşırı derece toplanıyor daha doğuma 18 gün var sezeryan ile doğum yapicam 2 gecebeligim
oykumm_1233 Sedaa19 bende 36 yım benımkıde 2 gundur toplanmaya basladı bakalım ne olucak, en son hersey yolundaydı normal sanırım bunlar artık
birprensbirprensesannesi- Ya kızlar aynı şey 2gündür bende de oluyor 29 haftalığım çok toplanma oluyor stres oluyorum pozisyon mu değiştiriyor neden böyle okuyor acaba
Ssmerve10 AhseninAnnesii bende de oluyor 36+4 haftalık böyle sanki kalbim boşlukta atıyor gibi oluyor bide boğazımı sıkıyorlarmis gibi oluyor sizde nasıl oliyor
birprensbirprensesannesi- Karnımın bir yeri yükseliyor diğer yerler boş kalıyor sonra eşitleniyor çok aşırı bulantım tansiyon düşüklüğü oluyor öyle aşırı denecek ağrım yok. Bebek toplanınca rahat olmadığını hissediyorum stres yapıyorum dün kontrolüm vardı bi problem yoktu
burcak52 Ssmerve10 bende de aynısı oluyor. Nefesim kesiliyor, kalbim hızla atıyor. Eskiden korkuyordum ama 37ye gireceğim artık alıştım.
AhseninAnnesii Ssmerve10 bende olmuyo ya da oluyasa anlamiyorum o yuzden sordum nasil bir toplanmasi 😅😅