Bbusraerr Merhaba arkadaşlar ankara sincan da koru hastanesinde yakın zamanda doğum paketi anlaşması yapan varmi
Sedavedoga Bbusraerr Ben geçen hafta lokman hekim hastanesinden doğum paketi aldım 9.750 olmuş ay başında zam gelmiş çünkü ben Aysun hocayı seçtim ama henüz muayeneye gitmedim
Makke Bbusraerr pazartrsi aldım 9750 sincan lokman hekime paket içerigi daha iyi koruya göre koru renkli usg ye felan ücret istiyor ekstra 9500 e geliyor gidin görüşün ne demek istedigimi anlayacaksınız kesin 😊
gulsumd1 Lokman hekim biraz daha ucuz koru biraz daha pahalı ama lokman hekim bana çok karışık geliyor ben o yüzden koruya başladım daha doktor seçmedim ama geçen kontrolde Gülçin hocaya gittim
Bbusraerr gulsumd1 şuan çok yeni benimki o yüzden araştırıyorum yavaş yavaş aklımda bulunsun dediğiniz doktor nasıl iyi ilgilendi mi
Bbusraerr yagizegemom herhalde yine zam gelmiştir 3 ay olmuş her ay geliyor heralde bide içinde neler oluyor paketin rica etsem yazabilir misiniz
Fundanr Bbusraerr 3 ay oldu sanırım alalı Pakize hocaya gidiyorum gayet memnunum 15 haftalık olduk biz 😇
Bbusraerr gulsumd1 bende gimsanin oradayım aslında banada çok yakın da bilmiyorum uygun fiyatlı olsun diye ugrasiyorum
Makke Sedavedoga merhaba bende şokman hekimden aldım paket 9750 ye iki gün önce doktorunuza gittiginizde memnuniyeti belirtirmisiniz bende özgül hocayı seçtim ama eminde degilim bir kere gittim