ikibaloglanannesi 2 tabak 2 bardak topladım yıkadım hop hemen bel ve sırt ağrısı🥺🤦🏻♀️ 28 haftalığım🤰🏻
Eldgrn ikibaloglanannesi 26+6/28+0 öndeyiz öldüm öldüm valla zor attım kendimi yatağa yemek yaparken başladı ağrımaya mutfağı zor toparladım eşimle abisine servis yaptım attım kendimi odaya kopmuş gibi geldi bir ara belim
yagizegemom ikibaloglanannesi bende kalça ağrısı oluyor genelde resmen can çekişiyorum nasıl düzelecek bu kuyruk sokumu ağrısı hiç bir fikrim yok🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Prenses34_annesi ikibaloglanannesi oluyor canım nefes darlığı vs derin derin nefes verir oldum artık 28+3 üm kızımla 🥰
Boncukveannsi ikibaloglanannesi ben 1 saat sabıt oturunca belim kopuyor bir de mutfakta iş yaparken düşünemiyorum 😂
ikibaloglanannesi Eldgrn benim de öyle. Sanki belim kopuyo gibi yok böyle ağrı. Hafta arttıkça ağrı da artıyor🤦🏻♀️
usenmedimyaptimbirvelet ikibaloglanannesi benimkide erkek ve oturduğumda falan çok ağrı oluyor erkekle ilgisi nedir ki acaba🤔
yagizegemom ikibaloglanannesi yok canım kız valla benim çok erken başlamıştı bu ağrı hâlâ devam ediyor 😢
Eldgrn ikibaloglanannesi herhalde valla ilk defa bu kadar kötü oldum zor dayandım Allah herkesin yardımcısı olsun
ikibaloglanannesi usenmedimyaptimbirvelet benim de erkek. Doktorum erkek bebekte bi tık daha fazla oluyor bu ağrılar demişti.😌
ikibaloglanannesi Boncukveannsi şu an koltukta uzanmışım ayağımın altında 2 yastık sırtımda da var ama sanki oturduğumda daha da arttı😂 Biri sanki iğne batırıyo belime😂
FatosNazim53 ikibaloglanannesi Bunu bir de gel bana sor. Köyde yaşıyorum sabahtan akşama kadar yemek temizlik tavuklara yem ver kedilerime yem ver çamaşır bulaşık derken ancak saat 8 de oturabiliyorum.