gozdetrhn Iremdemr verilir ama tartıda hiç görmediği kiloları görünce insan ister istemez kafayı takıyor kilo elbet alınacak ama biraz hızlı oluyor 😃
gozdetrhn Babyof bende 54 ile kalmıştım gerçekten belli olmuyor kilo aldığım ama tartı öyle demiyor tabi 😃
gozdetrhn Bcblog benim mesela göğüslerim 3 katına çıktı kalçam büyüdü bunlar hep artı kilo 😃 bebek 500 gr ama sadece bebekle bitse keşke 11-12 fazla tabi ben şimdiden 7 ye yakın aldım 12-13 ile kapatsam iyi
hayalperest2310 gozdetrhn aynn öyle sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz veririz kiloları çok da takmıyom
B-ebek gozdetrhn cumartesi gideceğiz onun için birşey demedi şimdilik. Ama normalde 68 kilo ile hamile kaldım 3 kilo zayıfladım ilk üç ayda sonra aldım kilo şuan 73 kiloyum ona göre benim durumum fark eder mi bilemiyorum
carmellawaldorf Ben de 21+1’deyim, tıpkı sizin gibi 5-6 kilo bandında aldım. İlk 3 kiloyu epey hızlı bi şekilde ilk başlarda aldım aman midem boş kalmasın bulanmasın diye :) şimdi biraz dikkat ediyorum umarım kilo alma hızım yavaşlar biraz 🥹