Blossoomm Tecrübeli annelere sesleniyorum gaz yapmayan süt yapan doyurucu ürünler yemekler nelerdir bebeğim dünyaya geldi 18 gün olduk ama sütüm aşırı çok değil ne artırır acaba
onelastgoodbyy Blossoomm protein ağırlıklı beslenmeye çalış et tavuk balık bunları yemeye çalış. Kuruyemis deneyebilirsin bazı bebeklerde gaz yapabiliyor bazılarında yapmıyor. Dereotu ve kuru meyve yemeye çalış günlük. İnşallah sütün artacaktır. Ve en önemlisi bol su iç.
Ezonunannesi16 Blossoomm gaz sorunu için rezene çayı önerdiler bana daha doğum olmadı ama doğumdan sonra mutlaka kullanıcam ben çevremde kullanıp memnun kalan çok kişi var
Nezaktkrkaya Blossoomm merhabalar görümcem yeni doğum yaptı ondan biliyorum süt için kuru incir ve havucu kaynatıp suyunu içiyodu anneannesinin tarifiymis denemenizi öneririm
Blossoomm onelastgoodbyy yemek yapmaya zamanım bile olmuyor yanlızım ama bol dere otu yşyorum suyuda çok içmeye dikkat ediyorum sağolun 🤲🏻 Gaz yapacak diye çoğu şeyi yemiyorum zor bi süreömiş bu süreç
Blossoomm Ezonunannesi16 bunu denedim ama rezene bazı doktorlar öenrmiyor netten araştırınca bıraktım
Merveozdemir Blossoomm tahin pekmez tahin helvası yeşil yapraklı sebzeler dere otu özellikle hem gaz alıyor hemde çok gizel süt yapiyor çilek bulabilirseniz oda sütun kalitesini çok artırıyor. Kayısı ve sevdiğiniz kuru meyvelerin kompostosu bol sıvı alın sütünüz artackjtir insalalh
Blossoomm Esmaaa33 kimyon çayı hergün içiyorum çok kötü tadı ama zorluyorum kendimi humana çayını da aldım sanırım o da işe yarıyor 🥰
ikimelekannesii22 Blossoomm eti lifalif markası bunu yiyorum sütle biraz kaynatıyorum içine muzda katabilirsiniz bal katanda var nasıl yerseniz
Blossoomm ikimelekannesii22 süt gaz yapmıyormu benekte öyle duymuştum gaz yapıyor diye tüketmedim hiç