Kdmrdrn96 guzelanne01_ benimde öyle hala inanamıyorum allahım diyorum gerçek mi buuu her odaya testi götürüyorum elimde manyak gibi 😁
Kdmrdrn96 Cerennnn5858 yazmaz mıyım hemeeen yazıcam acaba hemen çıkar mı kan sağlık ocağında burası ilçe normal kan verdiğimizde bile öğleden sonra çıkıyor ama gebelik nasıl hiç vermedim daha önce
Boss01 Kdmrdrn96 benimde yumurtlama 11-12-13 Kasım çatlama 14 adetim normalde 24 gece başlar uygulama 25 gösteriyor sence yarın test yapsam çıkar mı 🙈
Benimennembirmelek Kdmrdrn96 ayyy hamilesiniz tebrik ederim benimki de böyleydi şuan doğuma 2 günüm var 🥰🤗
Kdmrdrn96 Benimennembirmelek yaaa çok teşekkür ederim içim içime sığmıyor sizler böyle dediğinizde. Rabbim sağlıklı ömürler versin 🙏🏻 hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏻
Kdmrdrn96 Boss01 bence sende perşembe sabahı bi test yap 🙈🙈🙈🙈🧿🧿🧿🫶🏻🫶🏻🫶🏻 inşallah vardır bebişlerimizzz
Benimennembirmelek Kdmrdrn96 3-4 haftalık flndi çok erken öğrendim ben ztn hamile olduğumu tahmin ediyorum o yüzden nerdeyse her gün test yapıyodum😂
Kdmrdrn96 Tbsra95 ay inşallah canım doktorun sekreterine attım şimdi tek çizgi var yazmış biraz üzüldüm ama ben 2. Çizgiyi bariz görüyorum
Kdmrdrn96 Mavikalem öğrendiğinde kaç haftalıktı. Şimdi doktorun sekreterine attım bana yazmış ki tek çizgi var. Ama 2. Çizgi bariz var şuan umutlarım kırıldı
Mavikalem Kdmrdrn96 ilk ultrasonda kese son adet tarihine göre 4 gün geriden geliyordu 5+2 kese gördük 7+2 kalp atışı . Tek çizgi yok çift çizgi var doktorunu degistir . Benim daha silikti
Cerennnn5858 guzelanne01_ kuzum hayırlı olsun tekrar. Sen sabredip beklemissin ben erken ogrendım biraz🥹