F80mnur Merhaba güzel anneler 26 +4 haftalık gebeyim bugün kontrolüm vardı doktorum kilosuna 1 kilo 100 gram dedi bana az gibi geldi. Sizce kilosu iyi mi? sizler de bu haftada nasıldı? 🙄
Ali-Kaanin-Annesi F80mnur biraz az gibi bana göre arkadaşım. Ben 25 haftalık iken 1 kilo 510 gramdı bol balık et tavuk ye yeşillik ve kuruyemiş çeşidi ye onlar hem sağlıklı hemde kilo aldırıyor 🤗
Eldgrn F80mnur az değil her bebek farklı olabiliyor ama genel Aralık bu zaten 900 ve üstü oluyor genelde 26+5 1040 gramdi doktor az derse ona göre haraket et buradaki annelerin çok yada az olabilir haftasında değişkenlik gösterebiliyor.
birprensbirprensesannesi- Sağlıklı olsun kilosu pek önemli değil aslında haftasıyla uyumlu mu ? Gelişimi geride olsa doktorunuz söylerdi bence gayet normal Ali-Kaanin-Annesi emin misiniz 25 haftada 1500 gram olduğuna
F80mnur Ali-Kaanin-Annesi tavsiyen için teşekkür ederim 🤗 sağlıklı besleniyorum ama sizinki baya kiloluymuş şeker falan mı var acaba dikkat edin
F80mnur Mervetnl normal dedi ama bana az geldi çevre de hep daha fazla kilo aldığını söylüyorlar korktum biraz
F80mnur Eldgrn doğru söylüyorsunuz her kafadan bir ses çıkıyor ben de biraz evhamlıyım korkuyorum sağlıklı olsuna gerisi önemli değil
Defnesa Az değil normal fazla olsa sıkıntı olur normal doğum yapamazsın doktor kuzenime 30. Haftada 2 kilo oldu bebek diye omega hapını flan bıraktırdı çok kilo almış normal doğum yapamazsın kilo almadım daha fazla diye boşver takma kafana sağlıklı olsun da
F80mnur melike_33 ben de korkuyorum sağlıklı şekil de kilo aldırmam diye ama bu haftalardan sonra alıyor diyorlar canım o yüzden içim rahatladı biraz hayırlısıyla sağ salim doğsun bebeklerimiz ❤️👶🏻
asyaaa_23 melike_33 benimkide 26 haftalıkken 720 gramdi doktor normal dedi şuan 30 haftalık ne kadar olmuştur acaba
melike_33 F80mnur ilk oglum da hiç umursamıyor dum da kızım da erken doğum riskim var .ondan taktım kilosuna 🤦♀️ aslında günlük yumurta yogurt muz ceviz tüketiyorum
Mervetnl F80mnur yani doktorunuzdan daha iyi kimse bilemeyeceğine göre boşe endişelenmeyin. Biz ne desek boş genetik faktörler var bir kere yani
F80mnur SuperMom3 sağlıkla doğsun bebişin canım Allah razı olsun buradaki anneler sayesin de içim rahatladı ❤️🥰
Suelifemir F80mnur yani bende buğün gittim 27+4 üm 1200 Gram dedi haftasıylada gayet uyumlu dedi herkesin bebeği farklı bence bu 3. Gebeliğm hepsi farklıydı
F80mnur Suelifemir doğru söylüyorsunuz hamilelik beni baya evhamlı yaptı. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Sağ salim kavuşalım bebişlerimize ❤️🥰
Gulsenbck F80mnur Tam 26+1 bizimki 925 gram doktor çok iyi buldu kilosunu bebeğin haftasından çok fazla kilo almasınıda önermiyo bazı doktorlar aşırısıda fazla bence
F80mnur Gulsenbck Haklısın canım, inanki çevredeki herkes farklı bir şey söylüyor ben de 26 haftada 15 kilo aldım bebeğine yaramıyor falan diye korkutuyorlar kulak tıkasam da şüpheleniyorum 🤦🏻♀️neyseki buradaki anneler içimi rahatlattı. Allah razı olsun ❤️