2-anne yıllar önce bişey yemiştim ismini hatırlamıyorum onu aşeriyprum tarif edeyim size beyaz renk fıstıklı helva gibi bişey ama helva değil sanırım biraz ekşimtrak bir tadı var ama tatlı bişeydi 😏🤷♀️ Marketleri filan geziyorum ama yok
2-anne Enchantress ay baktım netten evet buymuş çok sevindim şusn 😍 nerde bulabilirim peki bim şok falan varmıdır oralarda
Enchantress 2-anne çok sevindim şu an ben genelde kuruyemiş satan yerlerde görüyordum belki siz de oralarda bulursunuz ☺️
Mello29 2-anne Yalnız başlıgi görünce ben yazdım sandim hamileligimin basından beri bir seyler aseriyorum ama ne aseriyorum ben de bulamiyorum herseyi ayni anda aseriyorum 😂😂😂
Miniklerim22 2-anne he tmm bnde canım cekiyor diyip rşime aldırayım bakim nasıl bişi hhahah google de guzel duruyor 🥰🥰😂😂😂
Binnur-cam 2-anne yaaa off geçen gun aklima gelmisti benim adını yeni ogrendim ama kastamonluyuz biz cidede bi abi yapiyodu yiyoduk ama aklima gelip gecmisti sizin bu mesaji görünce tekrar düştü aklıma eşim market market geziyo 🤣🤣🤣🤣