Aliefeeslemlina Kızlar isimlik yaptırmak için bir siteye sipariş verdim havale yaptım parayı öbür gün engellediler dolandırıldım bana bebişlerinize isimlik kapı süsü yaptırdığınız güvenilir bir site önerir misiniz 😔
Zykbrkty Aliefeeslemlina sirinler_ baby_room çok tatlış bir insan kapı süsü ve yastık yaptırdım oda yeni anne oldu güvenle yaptırabilirisiniz geçmiş olsun bu arada valla insanlara güven kalmadı
Cehey Aliefeeslemlina ay çok geçmiş olsun sitenin ismini ne acaba en azından daha fazla insan dolandirlmaskn yazık bundan bile faydalanan var üzücü bir durum
prensprensesannesi__ Aliefeeslemlina yasemin süs evi kızımın orda yaptım ogkumunda çiçek Sepetinden yaptırdım magnetimizde onuralatasarimdan yaptık memnun kaldım
FNS Aliefeeslemlina iletisime gecerseniz hemen suc duyurusunda bulunalim hamis bir annenin dolandirilmasina asla izin veremem
Aliefeeslemlina Zykbrkty çok teşekkür ederim gerçekten öyle birde böyle bir şeyi insanların hayal kurup hayal ettikleri şeyler üzerinden yapmaları çok daha kötü
Aksakal1907 @Aliefeeslemlina birsurumalzeme sayfasından sipariş verdim kapı süsü boyasını ve malzemelerini onlar gönderdi ben kendim boyadım havale ile ödeme alıyorlar kapıda kargo ücreti veriyorsunuz sadece ben çok beğendim memnun kaldım
Mrvmrvvv Aliefeeslemlina sihirli_bebek_dukkani bende burda yaptırdım kapı süsü ve yastığı gayette güzel geldi fiyatta diğer sitelere göre daha uygundu baya araştırmıştım.
gunel91 Aliefeeslemlina ben kapida odemeli yaptirdim cokda guzel cikti sagolsunlar. Özel desing instaqram sayfasidi sterseniz watsap numarasi kalmis atarim ihtiyaciniz olsa