elvinimmm Akıntıdan dolayı mantar baslangici dendi fitil kullandim sonra farkettim genital bolgemde ice doğru kucuk siğil gibi bisi oluşmuş doktor dedi takip et büyüyüp büyümedigini normal dogumu engeller. Boyle bisi yasayan varmi cok kafaya takiyorum
bsra-25 elvinimmm bende de öyle siğiller çıktı. Arkadaşımda da vardı o normal doğum yaptı. Benim de bir kaç haftam kaldı bakalım 😌
hayalperest2310 elvinimmm canım bende var 15 haftalıkken başladı ve çok çabuk yayıldı şimdi yakıyor doktorum bendeki lezyonlar büyüdü içte de dışta da vardı baya şimdi tek seanslık kaldı ama geçse bile normal doğum yapamazsın dedi doktor
hayalperest2310 bsra-25 bebeğe bulaşma riskinden dolayı genelde önermiyorlar bebeğin durumu nasıl acaba bende de var tedavi oluyorum
bsra-25 hayalperest2310 doktor bana henüz birşey demedi. Cuma günü kontrolüm var. Ama çok şükür suanlik herşey yolunda
hayalperest2310 Minik_annee ayyy çok kötü çok geçmiş olsun bu hafta 3.seansım olacak hemde çok kötü 😟
Minik_annee hayalperest2310 bizim bir kere de bitiyor sizin neden seans seans acaba çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun 💛
hayalperest2310 Minik_annee bende çok fazla yayıldı ve büyüdüler canım o yüzden önceden özel takipliydiydim bana sezeryan yapıp alırız dediler ama çok aktifti ve çok çabuk çoğalıp yayıldı yüzü buldu belki o doktor yüzünden şimdi devlet hastahenesine gidiyorum beni baya oyaladı yani doktorumda az az yakalım ki canın çok yanmasın dedi bu 3. Seansım olacak ilk dış kısmı yaktı gecen hafta da iç bu haftada varsa yine yakacak var da maalesef
Minik_annee hayalperest2310 ayyy baya yayılmış sizinki benim ilk yaktirdigimda bı on tane falan di şimdi de tekrar iki üç tane falan vardı inşallah sen bı an önce kurtulursun bende de bı daha çıkmaz umarım peki bende sezeryan olmalıyım diye düşünüyorum sence ❤️
hayalperest2310 Minik_annee ben normal doğum çok istiyordum ama eğer bebeğimin sağlığını tetikliyorsa ki bulaşma riski var öyle bir risk almayacam sezeryan olacak bende de şu an 4-5 tane kaldı temizlense dahi doğum kanalında olabilir ve çocuk orda çok kalabilir bulaşabilir bu yüzden sezeryan olacam abimde doktor zaten bulaşsa Allah korusun kurtulma şansı yok diyor çocuğun boğazda çıkıyormuş onlarda
Minik_annee hayalperest2310 evet evet ses tellerinde boğazında falan çıkıyormuş sanırım bende sezaryan olucam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah siğil tekrarlamaz 🙏