KaybolanYildizlar bende size kendi hikayemi anlatayım belki umut olur bir kaç kişiye🥰13 yıl birliktelikten sonra evlendik eşimle ikimizde deli gibi çoçuk seviyoruz ben pcos hastasıydım bekarkende biliyorduk işimizin zor olacağını 1 sene kendimize ayırdık gezdik tozduk sonra doktorlara gittik ve sadece pcos hastası olmadığımı öğrendim 27 yaşındaydım ve erken menopoz teşhisi kondu amh değerim 0.005 yani menopoza girmek üzere olan bir bayandakinden bile daha az yumurtam var ve olanlarda kalitesiz. bir çok doktor tüp bebekle bile imkansız dedi çok ağladım yıldım prp bile yaptırdım en son bir doktora gittim imkansız diye birşey yok Allah’ın takdiri ilahisi var dedi ve önümüzde 4 yolumuz var dedi 1 ya bu kapıdan çıkıp gideceksin ve bir daha bu mevzuyu açmayıp imkansızı kabulleneceksin 2 evlat edineceksin 3 tavsi etmiyorum ama Kıbrıs’a gidip yumurta transferi olacaksın ve 4 burd kalıp benimle savaşacaksın eğer Allah nasip etti ise bunu birlikte başarıcaz dedi ben 4. Şık seçtim bitkisel kürler dualar bunlarada sık sık yer verdim ve tedaviye başladığım 2. Ay ilk mucizemin haberini aldım (28 yaşında )daha sonda tekrar doktora gittim çünkü oğluşum biricik mucizem genetik rahatsızlığı var dendi ve her an ilik lazım olabilir dendi ve en iyi uyumun kardeş iliği olacağını söylediler tekrar doktora gittim ilk önce yumurta durumunu öğrenmek için normal bir doktora gittim başımdan geçenleri anlattım amh 0.002 düştüğünü işimin daha da zorlaştığını söylediler kendi doktorum başka hastane gitmiş tam ona gitmek için kendimizi hem maddi hem manevi olarak hazırlıyorduk ki 2. Kez kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim 🥰2. Mucizem geliyor (yaş 30) biraz uzun oldu ama hepinize umut olsun inşallah🥰🥰