Klknhl merhaba kızlar 6.haftamdayım bi kaç gün önce kahverengi lekelenme oluyordu progestan fitil verdi doktorum. Bugünde kırmızı renk leke gelmeye başladı aradım doktorumu yarın gel bakalım dedi. Aranızda böyle olan var mı Sebebi nedir acaba ya normal midir
zgeDenizKaramanAtmaca Benim oldu canım ama ben protestonu günde üç defa ilaç olarak içtim. iğne oldum bir de ekstra. Başta kahverengi oldu sonra kırmızı kan Şeklinde geldi kanamam. Çok korkmuştum. Doktorum hemen gel dedi allahtan kese düzgündü kalp atışları normaldi böyle 10 gün sürdü 25 gün yattım. Çok şükür geçti sonra. İçini ferah tut. Geçiyor canım ama kendine dikkat et. Kızım şuan 28 haftalık.
Klknhl zgeDenizKaramanAtmaca maşallah canım Allah sağlık versin inşallah. Bilmiyorum kafam çok karıştı böyle bişey yapasım yok resmen. Öyle kanama gibi bişey değil de leke şeklinde oldu. Günde bir tane kullanıyodum 2 kere kullanmamı söyledi sadece tlfnda
Aysesare Klknhl Çok geçmiş olsun dikkat edin. 5 gün önce başıma geldi doktor düşük önleyici iğne yaptırmamı istedi tek doz onu yaptırdım. Progestan kullanıyorum , bugün de çok hafif kahverengi akıntı oldu yine gittim baktırdım
Klknhl Aysesare evet bende de kahverengiyle başladı ilk fitil kullanmaya başladıktan sonra renk kırmızı oldu öyle çok çok kanamam olmadığı için soğuk kanlı olmak istiyorum günde içinde sadece 1 defa leke oldu öyle sürekli sürekli gelmedi