Hulyaunal sd271610_ bende de burun küçüklüğü ve ense kalınliğı cikmisti detayli ultrasonda fetal dna yaptirdik temiz çıktı şükür
kbralya01 sd271610_ merhaba 21. Haftamda bana da burun kemiği küçük denilmişti detaylı da 3.88 kadar demişti. Dilersen fetal yada amniosentez yaptırabilirsin dedi tercih etmedik başka da bulgu yoktu. Kendi doktorumda ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum geriye kalan herşeyi yolunda boşa hamileliğini zehir etme dedi. Artık unuttum bile 31. Haftaya geldik rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin size kaç dediler burnuna
sd271610_ kbralya01 20. Haftada 4.2 dediler banada inşallah sagsalim dogarr bebeklerimiz başka bulgu birşey yok dediler dua edelim içim biraz ferahladi teşekkür ederim
kbralya01 sd271610_ hiç üzülmeyin okadar okudum Kİ forumda YouTube da bunla ilgili yazan herşeyi okumuştum burnu küçük olan hiçbir bebek doğduğunda sıkıntı olmamış sağlıkla gelmiş hepsi. Başka bulgu yada bulgular yoksa allahın izniyle hiçbişe olmaz bi süre sonra sizde unutup hamileliğinizin tadını kaldığınız yerden çıkarmaya devam edeceksiniz inşallah ☺️
sersss sd271610_ ben çok araştırdım o zamanlar birden fazla bulgu olması gerekiyormuş galiba gönlünüzü ferah tutun çok strestli zamanlar geçirmiştim ben de şimdi az kaldı kavuşmamıza ☺️
Ayten27 Merhaba, bende de 20.ci haftada detayli ultrasonda burun kemigi kucuk dendi. 4.2 mm olculdu. 30-cu haftada da bakildi 7.2 mm dendi, hayla kucukdu yani. Şimdi 37 haftalik olduk, az kaldı. Bu arada fetal DNA da yaptırdım, temiz geldi.