Birmelekbinsukurabbime Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugun tavuk suyu çorbası çorbası yaptım ama tavukları kaynatirken içine bir tnae bütün soğan attım ve içtikten sonra aklıma geldi soğan suyu olmuş oluyor galiba bir zararı olur mu yardımcı olur musunuz
Prenses34_annesi Birmelekbinsukurabbime bir fikrim yok ama yemeklere de kavurarak koyuyoruz ister istemez özünü veriyor ama bilemedim canım şimdi hiç denk de gelmedim doktoruna danış en iyisi yada bilgi sahibi arkadaşlar mutlaka yorum yaparlar 🥰
Kuvvetlihisler Birmelekbinsukurabbime yememende fayda var bu dönemde bitkilere normalde adet söktürücü olarak yaptığımız şeylerden uzak durmaya özen göstermelisin
Elifsu01 Birmelekbinsukurabbime yok canım birşey olmaz sonuçta sadece soğan suyu içmiyorsun yemekte alıyorsun sanmıyorum ben birşey olacağını. 🥰
Mello29 Birmelekbinsukurabbime Yok kız saçmalama o adet sökturücü sogan suyu kabuguyla yapiliyor diye biliyorum valla ben hep tavuk haslarken icine sogan havuc kereviz falan koyarim 23 haftalik hamileyim en az 5 kere icmisimdir simdiye kadar bir sey olmadı hatta daha da ileri gidiyorum icine maydanoz bile koydum en son gecen hafta 😂
Birmelekbinsukurabbime Özellikle soğan suyu kaynatmadım tavukları kaynatirken suyuna lezzet versin diye bir bütün dogsni soyup ikiyebolup attım sonra normsl terbiyeleyip çorba yaptım
Birmelekbinsukurabbime Yani terbiyeyle kıvam alana lana kadar da normal su ekledim bu esnada özünü kaybetmis olmuyor mu
bendiyebiriii Birmelekbinsukurabbime sanmam ya. Yemekleri bol soğanlı severim. Haşur huşur soğan yerim bence aynı şey
guzelanne01_ Tabikide hayır canım🙈🙈bitki çayları soğanı bizzat kaynatmak maydonuz bizzat kaynamak yasak Yemeklerde soğanın asla zararı olmaz çokta yararlı doktorumda proforsordü gebelikte a dan z ye herşeye dikkat ederdi bunların bi zararı yok
Birmelekbinsukurabbime guzelanne01_ çok teşekkürler bir an korktum ve tedirgin oldum yemeklerde hep kullanırım ama çorbaya o şekilde atınca acaba mi dedim
Birmelekbinsukurabbime Mello29 ayy demi zaten tek soğan kaynamiyor içinde başka şeylerde atıyoruz özelliğini kaybediyor lezzet versin diye atmıştim aklimdasoru işareti oluşmuştu aydınlattığiniz için çok teşekkürler içimi rahatlattinz 😌
Lunaaa92 Birmelekbinsukurabbime ilk defa duyuyorum zararlı mı ki ? Ben 24. haftamdayım hiç dikkat etmedim buna herşeye de kullandım, şükür bi sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar