gbdl2023 tugcedoganay1 serklajliyim daha önce kaybım var 6haftalikken başladık doğuma kadar kullanicam sanırım
Ali-Kaanin-Annesi tugcedoganay1 ilk 8 haftalıkken başladım kanamam olup düşük tehlikem olduğu için 16 haftalık olana kadar kullandım son bir aydır kullanmaya yeniden başladım o da erken doğum riskim için.
Kuvvetlihisler tugcedoganay1 4 ay kullandım fitil olarak doktor kes diyene kadar devam etmek zorundaymışız bende aksattığımda sancılarım oluyordu
QUEEN0888 tugcedoganay1 İlk haftadan şimdi 33 deyim kullanıyorum.36ya kadar bebeğim😅doğmazsa kullanıcam sonra bırakıcam
Zuhre1 5 haftalıkken kullanmaya başladım hala kullanıyorum bana 3 ay kullanıcaz ilk etapda dedi doktorumuz suan 10 haftalık olduk
ycl4644 tugcedoganay1 1.5 ay kadar kullandım 2 kere leke gördüğüm için dün doktorum bırakabilirsin dedi fitil olarak kullanan da var tablet olarak aldım ben doktorunuz nasıl uygun görürse öyle alın
cemilearas bende 34+4um nst de sancim cikti bugunki kontrolumde verdi doktorum sabah aksam kullanicam
BEAUTY28 tugcedoganay1 ben kendi kafama gore tan 8 ay kullandim ilk geveligimde dr kullanma demisdi ama ben tam 8 ayina kadar her gun preogetna fitio koydum oyuzden bebek gelmek bilmiuordu 41 haftamda idim ama ne q sm aciklik ne bir sey varsi sezeryan olduk kasko dr dinlesyesim zamanidna
Kyaa1204 2 düşük yaptığım için öğrendiğim anda başladı gece yatmadan içiyorum gün içinde bi yan etkisi olmuyor