Kizilicee 16 haftalik suan 2 gebeligim 15 haftalikken bi hissetim bidahada hisedemedim acaba normal mi ?
Prenses34_annesi Kizilicee 28+3 ilk gebeliğim 18-19 arası hissetmeye başladım ufaktan 20 hafta itibari ile içeride parti başladı🤣 yavaş yavaştır canım anca anca keşfeder hareketlerini 🥰
MrsHarputlu Kizilicee benim de 2.gebeliğm. 15. Haftadayız içimde zerzele oluyor gibi. Seninki de normal bence çünkü kasları daha yeni yeni güçleniyor bebelerin ;)
Gece1230 Kizilicee 15 haftalığım iki gündür ufak bi kıpırtı oluyor baştan emin olamadım ama sanırım bebek hareketi 😂
Kuvvetlihisler Kizilicee yaklaşık 5.ayım olacak hala hissetmiyorum ya da anlamıyorum hissettiğim şeyleri ancak bir rivayete göre de eğer biraz kilo varsa da anne de hissedilmiyormuş
Kizilicee Prenses34_annesi benim 15 haftaliken bi hissetim sonra geri gitti oylemi oluyodu hatırlamıyorum ilk gebeligimde hep hareket etmiyorlarmi q haftadir tik yok çünkü
Prenses34_annesi Kizilicee yani ilk gebelikte geç hissediliyor ama ikincisi için birşey diyemem cnm ama kötü düşünme belki yeni yeni keşfediyodur hareket etmeyi doktoruna danışabilirsin için rahat etmiyorsa strese girme sakın o bunu hisseder🥰ama eğer uzun zamandir olmuyorsa doktora mutlaka git 🥰
Anneperi Kizilicee Ben 18.haftada sordum doktor daha çok küçük dedi hareketleri dışarıdan hissetmek için usg de oldukça hareketliydi
Arzum_87 Gece1230 Ay bende 15 haftalıkken duştayken hissettim ilk kıpırdısını 🤩 Emin olamadım ve gıdıklandım değişikti 🥰 Sonrasında alıştım♥️
Elifengin Her zaman hissedilmiyor, arada kendini gösteriyor sonra cit yok😊 ben 18+1 2 gundur hissediyorum ara ara. Icimde kayiyor😊
MrsHarputlu Kizilicee biraz daha bekle bakalım evham yapma en güzel pozisyon oturma ve yan yatıs bebek hareketlerini hissetmek işin bir de öyle dene bakalım 😊
Deletedmom_33 Kizilicee 18+1 de filan net hissettim öncesinde 17+4 de kasik ortasında titreşim oluyordu ara ara bebekmis 😅
Arobselmar İlk gebeliğim. 19. Haftada hissetmeye başladım. Bağırsak hareketlerinden baya farklı. Gerçek bebek hareketi ise farkediliyor
Mervetnl Kizilicee 22+5 oldum bugün hala net hissetmediğim hatta hiç hissetmediğim oluyor düzene girmesi 28-30 hafta diyorlar 🌸 ben il 13 haftada pıt pıt hissetmiştim düşün ki o zamandan bu zamana kaç zaman geçti hala oturmadı düzene her bebek farklı 🌸