Yetersukrbck_0618 Kızlar ben yürüteç kullanmayı pek istemiyorum yani gördüğüm kadarıyla etrafimda çocuklar yürüteçe alışınca yürümekte zorlaniyorlar bı müddet parmaklarinin üstünde yürüyorlar sizler kullaniyor musunuz ya da kullanacak misiniz almalı mıyım sizce??
baby3_ Yetersukrbck_0618 genelde çoğu kişi iş görcek olunca yada yemek yicek va koyuyorlsr ama ben önermiyorum iki çocuğumu da koymadım daha çabuk yürüdüler 11 aylıkken normal yürüyorlardı ikizlerim
1anne2bebek__ Yetersukrbck_0618 kızımda kullandım. 11 aylıktı Bikaç adım atmaya başladı 13 aylıktı tam yürüdü. Çok şükür ne yürümesinde ne de bacaklarında sorun var
Utkulu1 Yetersukrbck_0618 ben onerilmeyen hiç birsey kullanmadim. Ama yürütec kullandım 11 aylıkken yürüdü
Mavi11 Yetersukrbck_0618 koymadım 10 aylıkken yürüdü cok gereksiz geliyor . Millet hayatını kolaykaştırıp işini yapmak için cocugunu kullanıyor. Bizde geçtik o yollardan fakat hiç basite,kolaya kaçmadık
nrkdn Bir fizyoterapist olarak kesinlikle önermiyorum alanım pediatri ve tedaviye gelen parmak ucu yürüyüşü olan çocukların ortak özelliği hep yürüteç kullanmaları kasların gelişimini engelliyor
momqq Günde 15 dakika tek öneriyo doktorlar kasların gelişimini engellediği için zararliymis şimdi hoppala falan da çıktı onuda aynı 15 dakika yeterli
Tugbakose-24 Bn gündüz 15 dakka. Bide aksam 15 dakka koyuyorum. Normaldede ztn bebegım yürüteçten hemen sıkılıyo
derin1derin Tercih etmeyi düşünmüyorum genel olarak tehlikeli olduğunu söylüyor doktorlar da, yürüme arkadaşları var onlardan alacağım