FatmaErdi Arkadaşlar nasıl bakalım bebişler kaç gr şuanda ben bugün gittim doktora 800 gr olmuş iyimi sizce
Muhammedamine FatmaErdi 28+2 olduk kilosunu bilmiyorum 24+0 da 700 gr 30 cm di . Size doktor söylemiyormu kilosu iyi veya değil diye ?
hamdipinar FatmaErdi doktor bişey dediniz normal veya şu kadar Gr olması lazım diye bende 23.haftasina grcem
Cismmpoyraz48 FatmaErdi bende bugün gittim 25+4 olduk 872 gram boyumuz da 32 cm. Makat gelişi duruyormus erken dha döner dedi bence gayet iyi cnm senin de
deletedmom947 FatmaErdi benimde kontrolüm yarın 24. haftadayım şeker yüklemesi de yaptıracağım. Birde benim bugün adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı birde vajinamda hafif bir baskı hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
FatmaErdi Doktor bi sıkıntı yok dedi ama insan başka annelerle bilgi alışverişi yapınca rahatlıyor diye düşünüyorum ve o yüzden diğer anne adaylarına da sormayı gercih ediyorum
KlncA FatmaErdi gayet iyi canım benimki 25+5 te 1 kg dı ama bende şeker var oyüzden önden gidiyor şuan
Minikdunyam Maşallah hareketli bir kızımız var yarın kontrole gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum 😂 25. Hafta