Selinms Merhaba kizlar 6.haftadan beri alnimda ufak tefek sivilceler cikiyor simdi 11.haftamdayim cenemde cikmaya basladi bu kiz bebek belirtisi mi oglu olacak olupda sivilcelenen oldu mu ve hangi bölgelerinde💖
-hilos1 Selinms ben 🙋🏼♀️ Erkek olacak dna’dan bakıldığı için emin olarak söylüyorum. Ama 6.haftadan itibari ile yanaklarım ve çenemde sivilcelerim çıktı.
ikicocuklubiranne Selinms oğlumda yüzümü komple sivilce sardı. Kızımda yüzümde tek leke kalmayacak şekilde güzelleşip parladı
Bktcmrdi yüzümü komple sivilce kapladı hep pürüzlü geçen hafta kız olucak dediler ama belirti mi bilmiyorum ☺️
-hilos1 Tuccceee kromozom bozukluğu var mı diye ikili test yerine fetal dna yaptırdım orada cinsiyetinide net olarak öğrendik
elifsgr Selinms benim ilk hamileliğimde erkekti yüzüm baya pürüzsüz olmuştu hatta gören herkes senin erkek diyordu şimdi ki hamileliğim cinsiyeti kız sivilce çıkmadı
Bebekliannee Selinms benimde yüzüm her yerim sivilce her gün çoğalıyor cinsiyeti merak ediyorum. Kızımda bu kadar çok yoktu
sedamom00 Selinms benim bir tanıdığım yüzü hep sivilce yatağıydı ama erkek benim de yüzüm de yok doktorum kız dedi
Bereninannesi Hiç ama hiç alakası yok ben de kızıma hamileyim ama hamileliğimin başından beri gram sivilcem çıkmadı tam tersi saçlarım çok uzadı yüzüm pürüzsüz oldu kızım güzellik verdi diyebilirim net. 7 aylık olduk bile
Liliales Selinms Benim de çene ve yanak bölgemde sivilceler çıktı ama bebeğim erkek. Bence gluten tüketmekten veya yağlı yemekten oluyor cinsiyete bağlamamak lazım
BEAUTY28 Selinms benimde gebe kaldigimdan beri yuzumde sivilce cikti bende cokk mwrak ediyorum. Simdi yok 8 haftaydayim. Ama oglukda q tane bile civilce cikammisti