Minikalbim111 Ben müslim aldım 2 tane ama onlar ince hangisinden de almalıyım kalın sıcak tutması için
Paramedik16 Minikalbim111 ben 2 tane Muslin iki tane ince battaniye iki tane nohut battaniye iki tane triko battaniye iki tanede kalın peluş battaniye aldım ikiz olduğu için hepsinden ikişer tane aldım 😊
hayalperest2310 Minikalbim111 iki müslin iki ince battaniye bir tane de nohut battaniye aldım daha gerek var mı bilmiyorum
Edafmo Minikalbim111 evet, ben Şubat sonu Mart başı doğum yapıcam. Kundak için ikisini tercih ettim. Yetmediği yerde tabii ki üstüne ayrıdan bir pike ya da battaniye örtülmesi gerekir
Minikalbim111 hayalperest2310 bende iki Müslin bir nohut battaniye birde kalın battaniye daha gerekirmi acaba
Nazendehanim Minikalbim111 ama çift kat olsun tek kat satıyorlar fiyati biraz uygun oluyor çift kat olsun daha sıcak tutar ,sağlıkla kullansın
hayalperest2310 Minikalbim111 bilmiyorum ki bende daha bakınıyorum Mart tın sonu doğumum olacak havalar güzel olur artık annemde örüyo belki bir tane daha alırım ama yeterli bence