Dilaraanl Kubraaaslan kesinlikle ve kesinlikle Tülin YAMAN. Başkasını tanımam yani. Harika bir doktor.
Dilaraanl Kubraaaslan Kendi özel klinik açtı yeni. Öncesinde hastanede çalısıyordu ve randevu almak neredeyse imkansızdı. Çok yoğun oluyordu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sibelemreemre Kubraaaslan özel büyük şehirde hacer yavşan süper bir doktor baskent hastanesinde aylin önder Buda çok iyi bir doktor
Kubraaaslan Ben ahmet başarana gidiyorum ama biraz fiyat olarak yüksek bunların ne kadar bilmiyorum ama bir de çok geç randevuları
Zykbrkty Kubraaaslan ilk başlarda çok makuldü sürekli zam getirdiler şuan muayene ücreti 415 tl doğum 8500
Tugba_42 Bence en iyi ve en profesör doktor Ali Acar başka tanımam ben 3 düşük yaşadım şuan 4. Gebeliğim Ali acara gidiyorum çok memnunum
Tugba_42 Kubraaaslan hastane değil kendi özel kliniği var ayrıca tıp fakültesi hastanesinin kadın doğum başkanı yani Konya’da en iyi kadın doğum doktoru olarak biliniyor duymamış olmanıza bile şaşırdım her türlü riskli gebeliklerle sorunlu hamileliklerle ilgileniyor
Kubraaaslan Ben 2 düşük yaşadım , pcosum var eşimde sperm düşük morfoloji bozuk . Genetik testi verdik bekliyorum hala devlette verdiğim için . Başından savmayan bi doktor istiyorum en çok
Tugba_42 Kubraaaslan tam bunlarla ilgilenen bir doktor gücünüz yeterse gidin derim muayene ücreti 700 TL biraz fazla ama değiyor