Ysmnv Merhaba 10. Haftamızdayız ama 7. Haftadan beri bulantı ve ara ara kusma şikayetim var. Artık çok yorulduğumu hissediyorum. Doktorumun verdiği vitamini içemiyorum, doğru düzgün yemek yiyemez oldum. Ne yapacağımı şaşırdım… prilam kullanıyorum ama çok uyku yapıyor bende, hatta önce 1 adet kullanmıştım ama faydası olmayınca 2 adet akşam kullanmaya başladım. Çözüm bulamıyorum:(
Tugbaakcy Ysmnv 11. Hafta içindeyim maalesef daha beter oldu🤦🏼♀️ fazla yememeye çalış limon falan kokla limon suyu geçirmişti benimkini az da olsa
ozlmm123 Ysmnv merhaba benim 4 haftalıkken başladı 10 haftadayım hergun en az 5 kez kusuyorum hayattan biktim ve 18 aylik bir kızım var vok zor gerçekten ben parolamı 3 kez içiyorum bana misin demiyo
Birannebebek Ysmnv Ona gerçekten bir çözüm olmuyor ben 6. Haftadan 16. Haftaya kadar yoğun bir şekilde kustum öksürürken kusuyordum yanımda kapla duruyordum tuvalete yetişemiyorum prilam falan hak getire serum desteği almak zorunda kaldım 8 kilo verdim 16 dan sonra 20 ye kadar da sadece sabahları iki güne bı üç güne bir derken şimdi 36 haftaligiz yine bazen oluyor
Busens Bende 9. Haftamdayım aşırı kusmadan dolayı keton değerim yüksek çıkıyor aman dikkat edin ben su dahi içemiyorum bir kere hastanede tedavi aldım ona rağmen devam etti Prilam ilacın hiç bir faydası olmadı yerine ONZYD 8 mg diye bir ilaç verdi daha etkiliydi ama bünyem ona da alıştı bugün tekrar tedaviye başladık serum takviyesi veriyor doktorum daha iyi oluyorum Eğer bu derece kötüyseniz doktorunuza söylediğim ilacı danışabilirsiniz ya da serum takviyesini
Ysmnv Busens çok kusmam yok ama bulantı yemek yememi engelliyor, takviye vitamin alamıyorum, inşallah en kısa zamanda geçer, 2 gün sonra kontrolüm var ilacı doktora sorsam iyi olacak
Ysmnv ozlmm123 Allah kolaylık versin bebeğiniz varmış, benim elim kolum kalkmıyor desem yeridir, ilaç uyku yapıyor çünkü, sürekli yatış pozisyonundayım, çalışıyordum, rapor almak zorunda kaldım neredeyse 40 gündür raporluyum :(
Bellabells Dilaraanl şükret canım Allah’ın sevgili kulusun sen.hayattan soğutur bitse de gitsek dedirtir.3 yaşındaki oğlumun şampuan kokusu bile öğütüyor beni.sarılamıyorum ona. Benim ikinci gebeliğim 5. Haftada başlıyor benim. Şimdi 8/4 teyim.kusmalara devam.en iyi ihtimal bir ay daha sürer