Lisasil Merhabalar İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptırabileceğim bi doktor arıyorum. Daha önce yaptırıp memnun kaldığınız Doktor isimlerini ve fiyatlarını yazabilir misiniz
ozce Lisasil canım gözüm kapalı barış bükeye git derim ben bu yaz gittim 1000 tl ödeme yapmıştım ama ilgisi bilgisi muazzam ve ayrıca perinatoloji uzmanıdır kendisi.
Esraayy Lisasil Sada hastanesinde gürsoy pala var ben çok memnun kaldım perinotoloji uzmanı ekim ayında yaptırdım 1250 tlydi
1Gozde1Yusuf- ozce merhabalar baris beye persembe gunu randevum var detayli icin ama kuskularim var sizin nasil gecmistii
Esiraa Ben bi hafta sonra yaptırcam normalde devlete gidiyordum yer yok dediler sonra Çınarlı hastanesinden randevu aldım 850 TL dediler bakalım inşallah hayırlı haberler alırım
Esiraa Lisasil aynen araştırmaya gidiyordum doktor ilk hamile kaldığında sıraya girmen lazımdı normalde devlette yapılmıyor biz staj göstermek amacıyla yapıyoruz demişti
Twinstoddlermom Cenk Gezer var Alsancak’ta kliniği 1000 lira ayrıntılı ultrason ve 1 saat sürüyor. İkiz gebeliğim olduğu için özellikle ona gitmiştim. 2 saat incelemişti. Hem çok naif hem çok bilgili bir hekimdir☺️