Kubraaaslan Ya sperm düşüklüğü ve morfolajide bozukluk var nasıl bür yol izlediniz 2 hafta oldu sigarayı bırakalı
balpetegiii Kubraaaslan benim eşimde morfoloji %1 di ama sperm sayısı yüksekti doktorumuz vitamin verdi
mrsperaa Kubraaaslan benim eşiminde öyleydi dr vitamin verdi vitamini kullanırken öğrendikki hamileyim umudunuzu kaybetmeyin 🫶🏻
Elifsu01 Kubraaaslan düzenli olarak keçiboynuzu yemişti benim eşim canım seviyordu zaten ondan sonra düzeldi.
bebekkkkkkk000 Kubraaaslan canım varikosel var eşimde ileri hareket %8 di morfoloji %0 dı eşime bu takviyeleri kullandırdım kesinlikle dene sperm problemi olan herkes lütfen bir denesin şans versin! Takviyeler -Nihalin bahçesi gingsengli kuvvet macunu -koenzim q10 vitamin -folik asit -e vitamini -selenyum Lkarnitin -keçiboynuzu özü Bunların hepsini eşin kullanacak. 72 gün kullandı. Sperm testini yenilediğimizde ileri hızı %34 morfoloji %2 olmuştu kesinlikle denenmesini öneriyorum normalde 4 gün cinsel pehriz süresiydi biz 2 günlük verdik ona rağmen sonuçlar çok güzel çıktı. 4 günlük verilseydi belki çok daha iyi sonuçlar gelirdi. Şiddetle bunları öneriyorum inşallah etkisini görürsünüz 🫶🏼 Doktor ameliyat demişti ama sonuçlar düzelince ameliyattan vazgeçti şuandada zeucit adlı bir takviye verdi 3 ay onu kullanacak 🎈
Kubraaaslan Normalde bizde takviyeler kullanıyoruz ama biraz geç iyileşme oluyor sanırım genetikden kaynaklanabilir falan dediler
babygst Zeucit kullandı 2 ay ve bunu yaparken 3 ay toplamda da keçiboynuzu suyu içti 16 dan 20 ye çıkmıştı hareket Toplam 37 milyondan 50 e çıkmıştı morfoloji de düzelmeler olmuştu 3 aydır test vermedik mfk Man eş paketi kullanıyor bakalım