_Cansuu_3 Arkadaşlar 31 haftalık hamileliğim var tiroid değerim düşük çıktı başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor yarın doktora gidicem ama moralim bozuldu
Pamugum02 _Cansuu_3 benmde düşük başından beri cnm ,ilac kullaniyorum doguma kdr kullanicakmişim hatta ilaci ikiser icmeye başlattı doktorum hâlâ düşük oldgu için
Zekiye_27 _Cansuu_3 bende de aynı sorun var T3 T4 normal ama tsh çok düşük çıkıyor dahiliyeye gitmiştim ultrason falan çekildi doktor gerek görmedi ilaç başlamadı geçen ay gittim yükselmiş biraz.15 haftalığım
Fdu _Cansuu_3 Hamileliğim başından itibaren benimde düşük dahiliye takipliyim ilaç kullanıyorum ve her ay düzenli tsh bakılıyor
_Cansuu_3 Pamugum02 Bende yarın gidicem ilk kez dahiliyeye kan tahlilimde düşük çıktığı için doktorum gitmemi söyledi inşallah geç kalmamışızdır fark etmek için o beni korkutuyor
Maysalina Haftada tiroid düşüklüğü olmuştu dahiliye uzmanına gittim 1 buçuk ay ilaç vermedi gebelikte normal dedi hormonlardan kaynaklı sonra tekrar test yaptım orta seviyeye gelmişti,şuan 26+5 haftalık hamileyim çok şükür ilaç kullanmadan atlattım ama zor birşey benim nefesim kesiliyordu ağız kuruluğu, halsizlik, sinirlilik falan yapıyordu bol bol su tüketin dahiliye uzmanına veya endokrinoloji uzmanına görünün😊
_Cansuu_3 Maysalina Maysalina atlatmanıza sevindim yarın dahiliyeye gideceğim inşallah kontrol altına alınabilecek durumdadır da bende atlatırım rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🤲🏻🌸