sayre Arkadaşlar ben bugün idrarımı yaptım ayıptır söylemesi ayağa kalktım içeri gittim bir akış oldu tuvalete tekrar gittim peçete baya baya ıslaktı ya bu su gelmesi mi acaba gerçekten anlayamadım İdrarımi tam yapamadım desem o kadar da çok gelmezdi yani
beyzzsenturkk sayre kaç haftalıksınız bende de suya benzer bir sey geliyor bazılarında su parca parca da gelebiliyormuş öyle duymustum doktor kontrolumuze daha cok var
ldyarse sayre bende burda bekliyim 38+2 haftalığım benimde 10 dakikadır bir şeyler geliyor sanırsam tam anlayamadım günlük pedim ıslak tuvaletten kalktıktan sonrada bir şeyler geldi son günlerde sancımda var
sayre beyzzsenturkk 35+3 um ben daha erken olduğunu düşündüm hatta ama.su gelip 2 hafta sonra doğum yapanlar da varmış
beyzzsenturkk sayre bizde 31iz ama ben belirtilerimi cocuga göre yasıyoruö daha erken yani 2 hafta önden gidiyor bende anlamadım daha cok erken ama senin yine haftana cok bisey kalmamıs doktoruna sordun mu benim düzenli bi doktorum olmadıgı icin soramadım
irem-1999-54 sayre su geldigi zaman dogumun en kisa surede gerceklesmesi gerekiyo eyer supeniz varsa bi acile gidip gorunur
sayre irem-1999-54 Biraz daha bekleyeyim bakayım kendimi vesveye vermek de istemiyorum hastane 2 dakika uzakta zaten giderim hemen
ldyarse sayre benim son günlerde bel ve kasık ağrım var karın ağrımda vardı gelip gidiyor sürekli önemsemedim o yüzden yalancı diye düşündüm
ldyarse sayre hastane yakınsa dert etmeyin sakin kalın belki öyle değildir ya da eczaneden günlük ped gibi ped varmış bu amniyon sıvısını anlamak için istersen ondan aldırın birine haftanız erken çünkü biraz