Duce EceAydn kesinlikle katiliyorum canim sirf dogumdan sonra bebeklerinin yaninda fazla kalsin diye 37 ye kadar calisip sancidan ve zorlanmadan doLayi hastaneye gelen biriyle tanistim az evvel suan hastanedeyim bu insanlara helal degilmi
Elifasell Duce evet daha önce de bu şekilde post açılmıştı anlaşılması karışık geliyor demekkim☺️☺️☺️
Duce Elifasell canim ev hanimlari okumadan bunu havadan gelen bir para olarak gordugu icin sorun oluyor uzuyor da uzuyor kimse okumadigi icin ulkemizde malum burdada ayni problem var :))
Mucizelimm Demetdemircioglu Doğum yaptıktan kaç gün sonra Doğum parası yatıyor postaneye canım bide şey sorucam askeri ücretle mi çalılıyordun
Duce Mucizelimm eger e devlet uzerinden rapor odemelerine maas kartinizi tanimlarssaniz hesabiniza yatiyor kuzenime dogumdan 2 hafta sonra yatmisti 1 ay falan oluyor bilginiz olsun o donemde pek ugrasilmiyor malum bebek var :)
Demetdemircioglu Mucizelimm ilk parti 11 gün 2.parti 2 ay sonra yattı evet ben banka hesabımı aktifleştirdim ptt yle ugrasmadım
aysgldlrl67 Duce aaa bunu bilmiyrdm 😊 bende oyle yapaym ozaman.ptt falan kim ugrasacak.maas kartmdan direk cekerm 🤗🤗
Mucizelimm Demetdemircioglu hm anladım canım ama bir şey daha sorsam sana belki bir bilgin vardır ben iki aydır raporluyum işe gitmiyorum işe başlıcam Ocak gibi gene rapor alıcam işten çıkarma gibi bir durumum yok ama bu raporlar benim Doğum paramı etkilemez dimi ?
Duce aysgldlrl67 evet canim e devletten halledebilirsin :) ben ptt gitmiyorum normal rapor ucreti icin bile birde dha cabuk yatiyor banka yoluyla oldugu icin :) birde devlet bankasi olan kartin varsa onu yap derim ;)