mommytobe_ Evettt hanimlar aksamki menulerinizi yazin bakalim😋 benim gibi ne pisirecegine karar veremeyen arkadaslara da fikir olsun🙏🏻💜🙈
mommytobe_ kahvesever__ yaa hazirda mantim yok🥲 becerikli de degilim ki iki dk acip yapiyim😅 ama size misafir gelebilirim😅🙈
mommytobe_ _aysenur8mikail__ of ben de oyle yapmak istiyorum da ne buzlukta hazir bisey var ne de yasadigim yerde disardan bisey getirtebiliyorum🥲🤦🏻♀️
Sumeyyeabdi mommytobe_ dünden yeşil fasulye bitmedi pirinç pilavı bitti bulgur pilavı yapacağım bide tarhana çorbası salata yaoacagim yanına
cahillesohbetikestim mommytobe_ kıymalı patlıcan yemeği bulgur pilavı yaptım yanına da soğan salatası yaparım.
mommytobe_ Sennerdedir enn sevdigim😋👌🏼 ama bugun o kadar usengecim ki totomu kaldirip bi makarna bile yapasim gelmiyor😅🙈🤦🏻♀️
mommytobe_ Ceromommm0 bu hafta iki kez firinda tavuk patates yaptim sanirim bugun de yaparsam yarina tavuga donusucem😅😅 ama en lezzetli ve pratik yemeklerden iste
mommytobe_ UysalSum ama en sevdigim yemeklerrr😋😋 ellerine saglik canim dersen ki bi tabak yolliyim yok demem valla😅
Linabebek1 Ezogelin çorba, fırında tavuklu patates, havuç tarator, mevsim yeşil salata kocişten tatlı istedim 🤭
mommytobe_ AhlasbeyAnnesi yaa hic mumbar yemememe ve sevmeyecegimi dusunmeme ragmen denemek istiyorum hamilelikten midir nedir😅
Semanurk mommytobe_ kalkabilirsem eğer, bamya pilav mercimek çorbası salata yapıcamda önce kalkmam lazım 😂