anneoluyorum- Sultan4141 Yılbaşında yine artar herhalde bakalım ben kaçla bitiricem en son 😂 merak ettim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba😊
anneoluyorum- Sultan4141 aa adı mı değişmiş bilmiyordum yeni açılan bi hastane sandım ilk defa duydum hastanenin adını
Busracnbr esmanurs41 Körfez size çok uzak gelir mi bilmiyorum ama Körfez Marmara hastanesn de Tuncer Eren’e gittim ve 3 ay önce doğum yaptım. Mükemmel bir hastane ve mükemmel bir doktor. Tavsiye ederim kesinlikle👍
Mervece1 Gizemkptn41 Hadi ya peki bunun için önerilerde bulundu mu hiçbir şey söylemiyor da. Merdiven in çık vs hurma falan
Mervece1 Gizemkptn41 Of çok korkuyorum bakalım nasıl yapacağız. Benim de yarın kontrolüm var kanala inip inmediğini bile bilmiyorum daha
Gizemkptn41 Mervece1 hadi inşallah baskı hissediyomusun batma gibi kasıklara midende rahatlama varsa inmiştir inşallah benimde perşembe kontrolüm artık sezeryan veya normal tek istediğim kurtulmak Allahin izniyle
Mervece1 Gizemkptn41 hayır baskı hissetmiyorum hala kaburgama batıyor ara sıra. Ve mide yanmam bitmişti yine başladı çay içerken coss yapıyor resmen. En hayırlı olan doğum olsun senin için. Ama inşallah normal gelir 40ı geçmeden
1ayparcamvar esmanurs41 bende Firdevs hanıma alma konusunda kararsız kaldım sonra etrafimdakiler Gülçin hanımi onerince ona aldım baktım memnun kalmadım bide Firdevs hanıma giderim
esmanurs41 1ayparcamvar ben araştırdım kadından çok memnunlar övüyorlar tatlı dilli güler yüzlü diye bakalım bu hafta bende ona randevu bulamadım bahar hanıma gitcem duruma göre değişebilirim