Minikmucizemmm26 balpetegiii belli olmaz canım bebeğin yerlesmesiyle alakalı olabilir benim daha bugün 14. Günüm 5 aralığa kadar olmazsam öyle test yapicam canım ben
balpetegiii Minikmucizemmm26 bencede geç yap bugün ben kan tahlili verdim 0.80 çıktı sonucum 🥲 yükselir mi acaba daha
birbyz Minikmucizemmm26 Minikmucizemmm26 çok belirti yaşadım canım hatta hiç yaşamadığım belirtiler ama hepsi çatlatma iğnesinin oyunlarıymış :) bu sabah adet oldum umarım senin pozitif haberini alırız 🙏
Minikmucizemmm26 birbyz hayırlısı olsun canım insAllah bı daha ki ay olur ben de adet olacak gibi hissediyorum hayırlısı bakalım
boymomyz birbyz canım klomen çatlatma iğnesi bende kist yapmıştı , 28. Gün adet oldum ama lekelenme tarzı oldum istersen bi ultrasonda görün . Kistte abartılcak bise değildi o hafta eridi
boymomyz birbyz ben adeti oldum 3 gün sürdü 17. Gün tekrar oldum ama o gercek adetti 🫢 Kadın olmak zor iş 😅 e2 hormonuna baktır canım
Babgal Tucemsiiii evet canım anladım çok geç görmüşüm ama 😂😂bugün dokuzu kuzum ne oldu geldi mi reglin falan
Tucemsiiii Babgal aminnn bu ay ovülasyon testi kullandım dün ve ondan önceki gün yumurtlama gördüm bugun de çatlama oldu bu günü değerlendirdik hatta 4 günü bakalım inşallah tutar hayırlısı olur 😌