Rasev Merhaba kizlar 36+3 haftalik olduk bebegim hala donmedi ve 2400grm soyledi dokdor. Gelisimi herzaman onde gidiyodu bu defa 35 haftayla uyumlu geldi 26+ 2de gittiyimde 34e kadar doner demisdi simdi 36olduk donmedi ve son 3hafta bekleyelim olmazsa sezeryan olcak dedi😣son 3haftada bebegi donen varmi boyle bisey yasadinizmi? Yardiminiza ihtiyacim var😣
Rumeysaylz Rasev Bende aynı durumdayım canım 36 haftalığım dönmedi kızım henüz benim doktorum da 38 haftaya kadar bekleriz dönmesini dedi 2 gün sonra kontrolum var bakalım hayırlısı bende merak ediyorum dönen bebişler var mı?
Nurayy28 Rasev benimde dönmedi 😢 yapmadığım şey kalmadi secde yürüme vs. sola saga yatma ama yok yarin gidicem kntrola dktrumuz 38 kadar bekleriz dedi ama ben pek inanmiyorum alani daraldi çünkü hakkimizda hayırlısı olsun
Tgbabsra Rasev aynı durumdayız günümüzde aynı dönmedi Bebek benim de doktor da dönmez diyor ama Kilosu az biraz senin kinin muz ye kasar ye ceviz ye meyve tüket kaymak ye tamam mı canım
Nurayy28 Rasev piskolojim bozuldu aklima geldikce agladim 2 haftadır yuzumde sivilceler cikti hatta yeni haftaya aglamayarak basladim😂 esim kizmaya başladı çünkü kafa cok taktim artik önce sağlık diyorum 37 haftadayim
Rumeysaylz Rasev Sağlıkla doğsunlar da canım gerisi boş hangisi nasipse artık doğum şekli hayırlısıyla olsun🙏
Rasev Nurayy28 tabi en onemlisi sagıikli olmasida ama bizimkiler hep normal dogum isdiyolar bebek donmezse bile normal olacakmis beni dusunen yok🤦🏻♀️
Rasev Tgbabsra hergun muz yiyorum canim yediklerimede ozen gosderiyorum bilmiyorum neden boyle oldu🤦🏻♀️
Fatmadeniz Yorumları okurken dedım ki herkesın sorunu farklı benim bebegım döndü ama 30 haftadan beri kaşıntı çekıyorum gecelerı uyku uyuyamıyorum ne olduğu belli degıl piskolojım bozuldu doğursaydım da kurtulsam kaşıntıdan evden çıkamıyorum hıc bırsey giyemıyorum ne giysem vücuduma degınce yanarak kaşınıyor
Fatmadeniz Tgbabsra tüm vücut kaşınıyot kuru kaşıntı çok şükür onda bir sorun yok gitmediğim doktor kalmadı ve gebelık koleztası
Ygtzynp İnternette bazınhareketler var döndüroyormuş ve bi duası varmış bi arastırın inşallah döner benimde dönmesi ama 31deyiz
Rasev Ygtzynp doner inşəAllah sizinki. Dokdor bol bol dinlenelerek yurumeyi soyledi oyle haraketli olur ve done bilir
Tgbabsra Rasev canım sana bir haberim var Cumartesi gitmiştim ben makat gelişti bugün gittim dönmüş ve bebisim kilolu bence çok üzülme döner senin ki de