Nurem20 Kızlar selam 👋🏻 bat 25 Kasım bugün kaset yaptım negatif 😒moralim çok bozuldu göğüs ağrım var ve sol kasıkta doluluk ve ağrı hissediyorum.Ovulasyon yapmadım bu ay son ilişkinin üzerinden 12 gün geçti olsa kesin çıkardı değil mi 😓
17papatya Nurem20 benim de 26 kasım canım dün erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi gibi biseyler çıktı ya da psikolojik olarak bana öyle geldi bilmiyorum son 1 haftadır göğüslerime asla dokunamıyorum çok ediyolar ilk defa böyle bisey yaşıyorum bi tarafım testi tekrarla diyor bilmiyorum yani ne yapacağımı ben de şaşırdım canım
Livealittle Nurem20 hayır cıkmazdı yumurtlama dönemi değişkenlik gösterebiliyor. En son korunmasız ilişkinden kaç gün geçti onu say canım adet geçince test yap.
Elifdamlayildiz Benim 27 Kasım bende dayanamayıp kaset test yaptım negatif tabiki üzüldüm gene umutlanmak da istemiyorum ama adet olmamayı umuyorum yetti artık ya adet olunca ağlar mı insan😐🤧
Elifdamlayildiz Nurem20 bı kayıp yaşadım 22 haftalık 9 ay geçti 3 ay oldu istiyoruz ..bu ay adet olsam daha çok aglicam sanırım 😞🥺
Tucemsiiii 17papatya benimde 31 Kasım göğüslerim aynı sizinki gibi dokunamıyorum bile cok hassas. İnşaallah vardır gebelik bir kaç gün daha bekleyip test yapın banada haber verin 👼😌😌
Nurem20 Livealittle hadi inşallah bekleyeyim bakalım bugün aşırı kasık ağrılarım oldu kesin erken adet diye düşündüm o derece ama olmadım
17papatya Tucemsiiii yarın tekrarlıcam canım pek ümitli değilim ama en büyük belirti göğüslerim ilk defa böyle bisey yaşıyorum.
Nurem20 17papatya bende öyle adet belirtisi göğüs ağrım pek olmazdı ama geçen ay bu ay göğüslerimde hassaslık ağrı hissediyorum