ycl4644 Hamile_Teacher hemen al ve başla derim 😇 hepsinin içeriği aynı zaten nişanlı iken kuzenim çok ısrar etmişti al kullan diye kendisi anestezi olmasına rağmen hayır Dr tavsiyesi olmadan kullanmam dedim aile hekimim ile görüştüm ve kullan faydası olur şimdi kuzenim ne söylerse yapıyorum.
Tgcccc Hamile_Teacher hamile kalma düşüncen varsa 3 ay onceden başla ben ilk denememde oldugum için bebek 4 haftalıkken başladım djdjdjdhhd
Miya-m Hamile_Teacher Tgcccc ### **_ Merhaba , Ben de dört haftalık hamileyim henüz kadın doğum doktoruna gitmedim kese görünmeyeceği için folik Asst kullanırken doktora mı danışmalıyız nasıl oluyor hiç bilgim yok
Gizmo55 Miya-m doktor ilk muayenede folik asit kullanıyormusun diye sorucak canım hamileymişsin tebrik ederim hemen folik asite başlamalısın bebek gelişimi için özellikle ilk 3 ay çok önemli ☺️
Tgcccc Miya-m 5 haftalık ol hatta 5+2 doktora git kese görünür yüksek ihtimal sonra beta ister . Doktora gittiğinde folik asit ne başlayim de o sana yazar . Bana folidoce yazdı devlet hastanesi doktorum.Eczaneden 90 tl ye aldim . Daha ilk kutumdayım 6+1 im
Gizmo55 Hamile_Teacher doktorlar planlı gebelikte 3 ay önceden başlanılmasını tavsiye ediyor canım hemen başlayabilirsin folik asit önemli ☺️
Miya-m Gizmo55 geç kaldım :( inşallah bir sorun olmaz haftaya gideceğim. Eczaneden danışarak alabilir miyim ? Doktora sormak gerekir mi
Tgcccc Miya-m yok yok geç kalmadın oyle deme . Bence eczacıya danısma cok cesidi var ya . Doktora soyle 1 hafta sonra git o da yüksek ihtimal folidoce yazacak 400 mg zaten onu alırsın 3 ay duzenli kullan💕 bide avokado ye işte o da folik asit
Gizmo55 Miya-m yok canım geç kalmadın yediklerinden de alıyosundur folik asit içeren besinler tüketmeye çalış eczanede verir ama doktoruna danışıp kullanman daha iyi olur diye düşünüyorum ☺️
en_guzel_emanetlerim Hamile_Teacher benim doktorum gebe kalmayı düşünüyorum diyince 3 ay folik asit kullan önce demişti ikinci kutu bitti hamile kaldım hâlâ devam ediyorum 6+5 hamileyim
OzgeSrc Hamile_Teacher doktorlar 3 ay oncesinden baslayin diyorlar ama . Bende 1 ay oncesinden baslamistim