Glbnn2 hzl040823 bağırsak hareketinin ne olduğu nu biliyorum o hareketten sonra ya gaz ya tuvalet olur bu çok farklıydı aynı yerde 5-6 defa çok ufak göz seğirmesi gibi oldu
hzl040823 Glbnn2 Allahalla o kadar küçüğü hissettin yani ben bile 20. Haftadayım daha yeni hissediyorum
Mavikalem Glbnn2 Bağırsak hareketlerinden sonra gaz ya da tuvalet olmaz her zaman bebek değil o hissettiğin
Glbnn2 Dark kolları ve bacakları oluştuğu için hafif hareketleri olurmuş oda seğirme olarak hissedilirmiş
Sureyya1 Glbnn2 inanmayacaksaniz neden soruyorsunuz evet 2 gr bebek segirmistir diyelim sizde inanin bence
Glbnn2 hzl040823 seğirmeden bahsediyorum tekme durumu değil onun için çok çok erken zaten. Normal bir insanın bağırsakları seğirmez demi bunu biliyoruz bağırsak hareketini hissedersin. Seğirmesini değil
Mavikalem Glbnn2 Dalga mı geçiyorsun? Minicik bebek hareket ettiği zaman senin karnına degmez. Bu haftada hissetmen imkansız boşuna zorla hissediyorum deme
hzl040823 Glbnn2 ben zaten tekme demedim senin bu kadar erken hissetmene şaşırdım annen 3 çocuk doğurdu diye erken demedi diye sende hissetmiş olman tıpa uygun bi durum mu sence? Bu kadar küçük bebeğin hissetmen mantığa uymuyor herkesin his durumu kesinlikle farklı ama 16. Haftadan sonra bi şeyler hissedilir 2 gr çocuğu nasıl hissediyorsun bide kafana göre yazıyorsun bağırsak şöyle olur böyle olur diye biraz araştır bu kadar cahil olunmaz.
Glbnn2 AyFa1608 bilmiyorum anneme seğirdi dedim 3 çocuk doğrumuş sonuçta çok erken yanlış hissetmişsindir demedi. Hatta erkek çocuğu hissedebilir ve anlayabilinirse 1 buçuk ay sonra seğirmeye başlarmış
B-ebek Glbnn2 seni anlayabiliyorum bende 12. Haftalarda yaşamıştım öyle birşey. Gerçi seninki çok daha erken olmuş ama kiloylada alakalı olabilir bu durum ☺️ zayıflar erken hissediyor diyorlar. Sonra bana erkek bebek olma ihtimali yüksek dediler sırf öyle hissettim diye ama kızım olacak ☺️
Glbnn2 B-ebek ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hep vücudumu dinledim sessiz odada vücudumu dinledim göbeğime odaklandım her zaman. Tam vajinamın üst tarafında hissettim göbek deliğimin biraz altında 5-6 defa oldu sonra durdu
Elilar2225 Zayıf da olsanız, vücudunuzu da dinleseniz, erkek bebek de olsa bu haftada asla hissedemezsiniz. O sizin damarınız.
Hazalikrakumru Bizde 11+3 ama benim ikinci gebeliğim bende kızımda hisstmemiştim ama bunda seyirir gibi değilde ben sertleşme hissediyorum kasığımda ve hep sol tarafımda zaten ultrasondada orda gözüküyor
Mavidunyamm Sureyya1 kız niye öyle diyon ben gebeliğimi öğrendiğim gün benimki tekme atarak burdayim resmen dedi 😜 dışardan bile görünüyordu
Mavikalem Glbnn2 Bebek daha yeni hareket etmeye başlıyor. Henüz çok küçük ve kasları da hissedeceğin kadar gelişmemiş hissettigin ya bağırsak hareketi ya da damar atması