Albanianqueen34 ay ben varım. Burda gördüğüm herkese yazıyorum. Çünkü benim de en büyük korkularımdan biriydi bu. Yazmaktan asla vazgeçmeyeceğim çünkü bu psikolojiyi yaşayan bilir. İlk regl olduğumda bir iki ay oldum sonra tam 7 ay falan olmadım. Sonrasında çok afedersiniz simsiyah bir katı şey geldi benden bayağı şekilde. Çamur gibi. Annem çok korktu beni doktor doktor gezdirdi. Devlet bir sürü özel. Tüm doktorlar 14 yaşında bir çocuğa müdahale edemeyeceğini söyledi. Sonra bir doktora denk geldik. İki yumurtalığımda da tabiri caiz ise avuç avuç kist rahimin arkasında tanımlayamadıkları bir şey vardı. İlaçlı mr çekildim. Yumurta boyutunda bir kist varmış rahimde. Öyle ilaçlar kullandım ki anlatamam. İlk 2 ay kullandığım ilaç prostat hastalarının kullandığı bir ilaçmış doktor yazmasına rağmen Samsun’da hiçbir eczane vermedi. Ankaradan bir hastaya yazıldı ondan yollandı bana. Detaylı yazıyorum ki anlayın durumu üzülmeyin. Sonra 2 yıl yoğun ilaç kullanımı oldu. Her ay tüplerce kan verdim. Ne düzenli adet vardı ne başka bir şey. Aşırı erkek tipi kıllanmam vardı. Şöyle söyleyeyim size testesteron hormonu ve östrojen hormonu oranı erkek vücuduyla aynı şekilde üretiliyormuş vücudumda. Her ay tüplerce kan verip yeniden doktor yeniden ilaç. Kistlerim bitti ama pcos geçen bir şey değil. Evlendim ama hala düzensizdi regl. Her ay tarlusal alıp adet söktürmekten artık bıkmıştım. Haziran ayında enfeksiyon olup başka bi şehirde doktora gittim. Adam kötü niyetli değildi ama beni çok üzdü söyledikleri. Olmayabilir çocuğun falan. Doktorun odasından çıkarken kapıyı kapatır kapatmaz gözlerinden yaşlar süzülmeye başladı. Ama 2 ay sonra öğrendim ki HAMİLEYİM 🧿 🥹♥️ Size önerim karbonhidrat fakiri olarak beslenip bol sağlıklı yağ(ceviz,avokado,çiğ fındık, badem, tahin vb.) beslenmeniz. Hem kilo vereceksiniz hem de rahim kendini hazırlayacak. Onca şeyden sonra mucize gibi ama doğal yoldan beklemeden hamile kaldım. Hem de denemiyorduk biz. Birkaç sefer ihtimal olacak bir şeyler geçti eşimle aramda. Öyle çocuk isteyenler gibi düzenli ilişki falan yoktu. Genelde geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk. Uzun oldu ama Ümit olsun. Hamileyim şu an. ve Rabbim size de tüm isteyenlere de hayırlısı ile evlat nasip etsin inşallah♥️